"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.2 C
Trikala

Ο Μιχ. Ταμήλος στον αγιασμό σχολικών μονάδων στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον Αγιασμό του Ενιαίου Λυκείου Καλαμπάκας καθώς και του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Ο κ. Ταμήλος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων της Καλαμπάκας και παραβρέθηκε στον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιείται με το άνοιγμα των σχολείων.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. απεύθυνε χαιρετισμό για να ευχηθεί στους μαθητές των Λυκείων της Καλαμπάκας, καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο, ενώ προέτρεψε τους εκπαιδευτικούς να σταθούν στο πλευρό των μαθητών ώστε να αξιοποιηθεί το μαθητικό δυναμικό με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να αποκτήσουν οι μαθητές τα καλύτερα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο της ζωής που ακολουθεί μετά τις λυκειακές σπουδές.

Τέλος, ο κ. Ταμήλος εξέφρασε τη βεβαιότητά του, ότι στις πανελλήνιες εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα σημειώσουν σημαντικές επιτυχίες με πρωτιές εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τους αποφοίτους των Λυκείων της Καλαμπάκας.

Απο το Πολιτικό Γραφείο

ENIAIO KALKAS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης