"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

Ο νεποτισμός της ΝΔ στη Θεσσαλία πονοκέφαλος για τον Κυριάκο… Ποιοί γιοί πρώην υπουργών και βουλευτών θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Περί νεποτισμού στη Θεσσαλία στο κόμμα της ΝΔ, το σχόλιο του ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, το οποίο ανατροφοδοτήθηκε από την επίσκεψη Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα στο Βόλο , του βουλευτή Σερρών και τομεάρχη Υποδομών της ΝΔ, ξαδέρφου του πρώην πρωθυπουργού.

 Αναφέρει λοιπόν το σχόλιο, ότι ο νεποτισμός στη Θεσσαλία αποτελεί πονοκέφαλο για το Κυριάκο (ο οποίος τυγχάνει βέβαια γιος πρωθυπουργού, αδερφός υπουργού και θείος περιφερειάρχη).

 Αναφέρεται λοιπόν στην Καρδίτσα όπου ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος ο γιός του αείμνηστου υπουργού Θόδωρου Αναγνωστόπουλου. Γιώργος (ο οποίος εξελέγη μία φορά βουλευτής και αξιώθηκε να δει και τον παπαπού συνονόματο και τον πατέρα του, βουλευτές, άρα μιλάμε για τρεις γενιές βουλευτών).

 Επίσης ενδιαφέρεται ο γιος του Σπύρου Ταλιαδούρου, ο οποίος αν εκλεγεί θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των Αναγνωστόπουλων, με τρεις γενιές βουλευτών, αφού βουλευτής και υπουργός ήταν και ο παππούς του θανάσης Ταλαιδούρος…

 Επίσης αναφέρει κάτι για υποψηφιότητα ανεψιού του Γ. Σούρλα στην Καρδίτσα (εδώ μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος).

Στα Τρίκαλα παρατηρεί ότι θέλει να κατέλθει ως υποψήφιος ο γιός του τέως υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη,ενώ θυμίζουμε ότι και ο Κώστας Σκρέκας είναι γιος του τέως βουλευτή Θόδωρου Σκρέκα.

 Τέλος στη Λάρισα, καταλήγει το σχόλιο ενδιαφέρον δείχνει ανεψιός του τέως υπουργού Γιώργου Σουφλιά…

 Οικογενειοκρατίας λοιπόν το ανάγνωσμα σε ότι αφορά το βουλευτικό αξίωμα για την περιφέρειά μας, το οποίο εξελίσσεται σε ένα “κλειστό επάγγελμα” και βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με εκείνους που κατέρχονται ως υποψήφιοι λόγω οικογενειακής θέσης, αλλά και στους ψηφοφόρους που ακολουθούν από τον παπαπού μέχρι τον εγγονό!

Γ.Κ.

Ο νεποτισμός της ΝΔ στη Θεσσαλία πονοκέφαλος για τον Κυριάκο...

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης