"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

 Ο Νομός Τρικάλων σε κλοιό 5 διοδίων! Ξεσηκωθείτε!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

   ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

-ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

 

                                    

 

    Σπέρνουν διόδια στον Νομό μας. Στον Νομό Τρικάλων, που το 2011 δεν υπήρχαν διόδια και το Κίνημα Δεν Πληρώνω τον είχε ανακηρύξει «ΝΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!», αναρτώντας και αντίστοιχες πινακίδες στις εισόδους του, σε λίγο θα «κοσμείται» από τρεις μετωπικούς σταθμούς διοδίων (τους ήδη υφιστάμενους: Λόγγος, Μαλακάσι και τον αναμενόμενο: Καλαμπάκα) συν τους πλευρικούς!!! Τα Τρίκαλα σε ολοκληρωτικό κλοιό από τους «διοδάρχες» ληστές!!

    Όσοι πίστεψαν ότι με τον Ε-65 ο Νομός μας θα έβγαινε από την απομόνωση και θ’ άρχιζε η ανάπτυξη του τόπου, έπεσαν έξω. Ο Ε-65 δίνει την ευκαιρία στις «παραχωρησιούχες» εργολαβικές εταιρίες και τις πολυεθνικές να φυτεύσουν σ’ ολόκληρο τον Νομό μας τα ληστρικά τους διόδια, λεηλατώντας το πενιχρό σήμερα εισόδημα των Τρικαλινών. Το ίδιο βέβαια κάνουν στη γειτονική Καρδίτσα και όπου αλλού μπορούν.

  Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η λεηλασία που υφιστάμεθα παντού απ’ τα αλλεπάλληλα μνημόνια, δεν πρέπει να μας αδρανοποιούν για τα διόδια, που γίνονται ένας απρόβλεπτος βραχνάς για τον τόπο μας.

   Πρέπει να ξεσηκωθούμε οι πάντες! Τώρα! Δεν πάει άλλο!

   Ας θυμηθούμε το μαζικό λαϊκό μαχητικό κίνημα του 2010-2011, όταν καθημερινά σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες οδηγοί αψηφούσαν τον φόβο, αρνούμενοι να πληρώσουν τα ληστρικά διόδια, σήκωναν την μπάρα και απαιτούσαν την κατάργησή τους απ’ άκρο σ’ άκρο της Ελλάδας.

   Το Κίνημα κατά των Διοδίων που αναπτύχτηκε στη χώρα μας, εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη. Ήταν ένα κίνημα πέρα για πέρα λαϊκό, αφού αγκάλιασε ανθρώπους απ’ όλα τα κατώτερα και μεσαία κοινωνικά στρώματα και τάξεις,κίνημα επαναστατικό, που τρομοκράτησε τους κρατούντες και τις «παραχωρησιούχες» εταιρείες, ντόπιες και ξένες, που λυμαίνονται τους εθνικούς μας δρόμους, τους οποίους πλέον κατάντησαν ιδιωτικούς δρόμους!

   Πρόσφατα οι αλβανοί μας έδωσαν σπουδαίο παράδειγμα αγώνα και νίκης.Ξεσηκώθηκαν μαζικά και έβαλαν φωτιά στα πρώτα διόδια που επιχειρήθηκε να μπουν στη χώρα τους. Η αλβανική κυβέρνηση αναγκάστηκε και έκανε πίσω!

   Είναι ντροπή οι Τρικαλινοί ν’ ανεχτούμε αυτό το αίσχος των αλλεπάλληλων σταθμών διοδίων-φυλακίων ανελευθερίας και ληστείας μας. Πρέπει να ξεσηκωθούμε!

  Όλοι στην αυριανή συγκέντρωση στο «ΛΗΘΑΙΟ» και στις επερχόμενες καταλήψεις και ανοίγματα των διοδίων που θα επακολουθήσουν σύντομα!

   Συγκέντρωση αύριο 17 Μάη και ώρα 8.30 μ.μ. στο «ΛΗΘΑΙΟ» (πρώην ΚΤΕΛ) για τα διόδια.

 

 ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης