"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.3 C
Trikala

Ο Πατέρας βάζει ξανά φωτιά: Το Μαξίμου μου είπε να μην βγω ξανά στα κανάλια

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν πρόλαβε να… συνέλθει η κυβέρνηση από το σκάνδαλο Διαματάρη που έφερε την παραίτηση του υφυπουργού και ο Kωστας Πατέρας επιστρέφει στο προσκήνιο δημιουργώντας νέο πονοκέφαλο.

Ο Κ. Πατέρας που είχε βρεθεί στο στόχαστρο όταν διορίστηκε από την κυβέρνηση μίλησε στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 (Τρίκαλα) και εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση του είπε να μην βγει να μιλήσει ξανά στα κανάλια μετά τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του στον Σκαι.

Ο Κωνσταντίνος Πατέρας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ψεύτη» και έκανε ξανά λόγο για «τρωκτικά της Ν.Δ.» που έριξαν λάσπη εναντίον του γιατί περιμένουν να πάρουν κάποιες θέσεις.

Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε 

Με τον ορισμό μου ως Διοικητής Νοσοκομείου, το μόνο που ήθελα ήταν να δείξω σε όλους αυτούς που με κυνηγούσανε τόσα χρόνια τι έχασε ο Νομός που δεν με αξιοποιούσε. Με τη σιγουριά του βιογραφικού μου σημειώματος ζήτησα από τον σημερινό πρωθυπουργό να με αξιοποιήσει στη θέση αυτή του Διοικητή. Δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη αντίδραση, ειδικά από στελέχη της ΝΔ των Τρικάλων. Δέχθηκα πολλή λάσπη, μόνο άθεο δεν με είπανε από μια ομάδα, τα λεγόμενα τρωκτικά της ΝΔ, που περιμένουν να πάρουν κάποιες θέσεις, και μερικοί απ’ αυτούς κάνανε και αίτηση για τη θέση Διοικητή. Εφαρμόστηκε ένας ηλικιακός ρατσισμός σε εμένα, από κάποια ΜΜΕ, επηρεάστηκε το Μέγαρο Μαξίμου και φοβηθήκανε ότι θα αποβεί εις βάρος του πρωθυπουργού. Με αποκάλεσαν πολιτικό γυρολόγο, ενώ όταν η ΝΔ με ζήτησε και με πήρε ξανά στους κόλπους της το Μάιο του 2018 δεν αντέδρασε κανένας. Τότε θελαν όμως τις ψήφους που θα έφερνα, και κανείς δεν έλεγε τίποτα.

Παρόλες τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, δεν μου ζήτησε κανείς την παραίτηση μου. Ούτε από το γραφείο του Κικίλια, ούτε από το Μαξίμου. Δεν με παραίτησε κανείς, εγώ παραιτήθηκα από προσωπική μου απόφαση γιατί έχω αξιοπρέπεια. Με το γραφείο του Υπουργού Υγείας επικοινώνησα πρώτος εγώ για να το ανακοινώσω. Στον πρωθυπουργό έστειλα μήνυμα στο κινητό του, ότι αυτό που έγινε ήταν μεγάλη αδικία.

Ήταν άτιμο αυτό που κάνανε οι τρικαλινοί, ξεκίνησαν να πιέζουν το Μαξίμου και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης και Γρηγόρης Δημητριάδης πήραν την απόφαση να δεχθούν την παραίτηση μου ώστε να μην αναγκαστεί σε παραίτηση ο Υπουργός Υγείας και σπιλωθεί το όνομα του πρωθυπουργού.

Μετά τη συνέντευξη μου στον Σκάι με καλέσανε από του Μαξίμου και μου ζητήσανε να μην βγω και σε άλλα κανάλια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Τι έχασε ο Νομός που δεν με αξιοποιούσε τόσα χρόνια”!!!Τι ακούω γιαραμπή μου;Τι πάρτυ είναι αυτό;
    Όχι, πέστε με ρε γατάκια της τοπικής ΝΔ,όλοι εσείς που έχετε φωτό δίπλα στον Μητσοτάκη και χαμογελάτε ευτυχισμένοι,πόσοι από εσάς,έχετε το κινητό του να του στείλετε μήνυμα; Εεεε; Εεεε;
    Υ.Γ.Τι είναι η πατρίδα μας;Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά;(Ιωάννης Πολέμης).;ΟΧΙ.Πατρίδα μας είναι ο …Πατέρας με τον στρατό του,όπως ήταν και ο Γρηγόρης Σούρλας και ο Τσιαντούλας και ο Νίκος Τριανταφύλλου και ο Μαυρολίβανος,με τους στρατούς τους αντίστοιχα,όπως ο Μήτρος Τζατζάς και ο Φώτης Γιαγκούλας παλαιότερα.Να μην λησμονήσω τον …Τάκο Αρβανιτάκη στο Δήλεσι.Όλοι αυτοί ήσαν…καπετάνιοι,μην το ξεχνάμε.Σε λίγο,όταν μας κάνουν μία …χαψιά οι Μαμελούκοι, εμείς θα πλακωνόμαστε στο στομάχι τους,με αποτέλεσμα,να πέσουνε του …θανατά και τοιουτοτρόπως θα αναγεννηθούμε εκ της ..τέφρας μας.Καλή σας(μας) ..νύκτα.

    • Αν δεν υπήρχε ο κάθε Πατέρας δεν θα είχαμε τη τύχη να διαβάζουμε σχόλια, όπου τα Υ. Γ. Είναι υπερδεκαπλάσια του κυρίως κειμένου.
      Χωρίς να θέλω να πω πως έχεις άδικο στα οσα γράφεις, τακτικά!.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης