"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων έκοψε την πίτα του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσια τους στην κοπή της παραδοσιακής σαρακατσανικης πίτας που πραγματοποιηθηκε στη Σαρακατσανικη γωνιά στις 7/1.

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Τρικάλων έκοψε την πίτα του

Οπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του Συλλόγου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Τρικάλων κ. Σκρεκα, ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Γουλας, οι Περιφερειακοι συμβουλοι κ. Χρήστος Γακοπουλος και ο κ. Απόστολος Κολιτσας, η Πρόεδρος του τμήματος του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων κ. Νικολέτα Μπρουζουκη, ο Αντιπρόεδρος του δικηγορικου Συλλόγου Τρικάλων κ. Δημήτριος Πουλιανιτης, ο προεδρος του εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγουρας, η δημοτική σύμβουλος του δημου Καλαμπακας κ. Λίλα Μπαντεκα Νανη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Καρδίτσας κ. Μπασογιαννη, ο πρόεδρος της τοπικης ΙΡΑ Τρικαλων κ.  Μπεγας Αχιλλέας, η υπεύθυνη και ειδικος συμβουλος για θεματα πολιτισμού της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων κ. Ευαγγελια Μπουντουρη καθως και ο εκπρόσωπος της ΣΜΥ κ. Αχιλλέας Γρηγορίου. Ο τυχερός που κερδισε το φλουρί, το οποίο αντιστοιχουσε σε ενα μικρό παραδοσιακό φλαμπουρα, ηταν ο μικρός μας φίλος Αθανάσιος Αλεξίου.
Ευχαριστούμε ολες τις κυρίες του Συλλόγου μας για τα υπεροχα εδεσματα που ετοιμασαν και απολαύσαμε. Τελος ευχαριστούμε όλα τα τοπικα  μεσα που προέβαλλαν και καλυψαν την εκδήλωσή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης