"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Ο Ταμήλος τώρα δικαιώνεται ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Είναι αλήθεια πως ο Μιχάλης Ταμήλος δεν θεωρεί το ρεύμα κοινωνικό αγαθό, όπως άλλωστε είχε με περισσή σιγουριά ξεκαθαρίσει πριν από λίγα χρόνια καλώντας μας, στην ανάγκη, να ζήσουμε με λάμπες, όπως συνέβαινε στις αρχές του περασμένου αιώνα. H ΔΕΗ ξεπουλιέται , το νερό θα έχει την ίδια τύχη , οι ανεμογεννήτριες έρχονται. Τώρα που το σκέφτομαι η δικαίωσή του είναι απόλυτη..Επίσης να δούμε τι θέση θα πάρει ο πρόεδρος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τρέλης και οι υπόλοιποι πρώην και νυν εργατοπατέρες της ΔΕΗ.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτός ο κύριος Ταμηλος, είναι εκείνος που ψήφισε μνημόνια για να φτωχόποιήσει τον λαό και να εξαθλιωσει τους εργαζόμενους. Είναι εκείνος που με τις πολιτικές του πρακτικές και του κόμματος του, ξεπούλησε όλα τα κοινωνικά και δημόσια αγαθά σε ιδιώτες για τα κέρδη τους. Είναι εκείνος που έλεγε στις επιτροπές της Βουλής πως δεν είναι δουλειά των βουλευτών να διαβάζουν τους νόμους. Πληρωνόταν με κρατικό χρήμα λόγω του αξιώματος του, την ίδια ώρα που είναι κατά του δημοσίου χαρακτήρα και υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Αυτό λέγεται υποκρισία και φαρισαϊσμός, τουλάχιστον.

  2. Φίλε με τα πολλά ερωτηματικά, για να γράφεις “και εσύ”, σημαίνει ότι εσύ τον ψήφισες σίγουρα. Θα προτιμούσα να μου κόψουν το χέρι , παρά να ψηφίσω βουλευτές και πολιτικούς που λειτουργούν ως διεκπεραιωτες μεγάλων συμφερόντων, που κοροϊδεύουν κάτι ψηφοφόρους σαν εσένα για την προβολή τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης