"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Πάνε Πάτρα οι Σακαφλιάδες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στα Τρίκαλα μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα, που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στη Β’ Εθνική.
Αν και νεοφώτιστος, ο ΑΟΤ μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία με αποτέλεσμα να φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την ΑΕΛ.
Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται και οι οργανωμένοι θέλουν να στηρίξουν την ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν παίζουν.
Η αρχή έγινε στον Εύοσμο για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και οι «Σακαφλιάδες» διοργανώνουν νέα εκδρομή, αυτή τη φορά για την Πάτρα, όπου την Κυριακή (18/10) θα λάβει χώρα το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
«Ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή την ερχόμενη Κυριακή 18/10 στην Πάτρα για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής με αντίπαλο την Παναχαϊκή.
Συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες καθημερινά απογευματινές ώρες στα γραφεία του Συνδέσμου. Όλοι για έναν ΑΟΤ ζούμε», αναφέρει η ανακοίνωση.
Στο μεταξύ ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (13:00) για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης