"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Πάνω 1.200 αιτήσεις για 80 θέσεις εργασίας!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες για την θεματοποίηση του «Μύλου των Ξωτικών» δώδεκα ημέρες πριν ανοίξει η αυλαία, για 5η συνεχή χρονιά, της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Ήδη από την περασμένη Παρασκευή τα συνεργεία έχουν μπει στον εσωτερικό χώρο για την πλήρη διαμόρφωσή του.

Όσον αφορά το πρόγραμμα η οργανωτική επιτροπή είναι σε συζητήσεις με αρκετούς καλλιτέχνες ενώ υπάρχει τεράστια προσφορά από πολιτιστικούς συλλόγους απ’ όλη τη χώρα για να εμφανιστούν στις εκδηλώσεις.
Σχετικά με τους εργαζόμενους που θα απασχοληθούν για 38 ημέρες στον Μύλο κατατέθηκαν, για τις 80 συνολικά θέσεις, πάνω από 1.200 αιτήσεις!

Από σήμερα μάλιστα θα ανακοινωθεί και η μεθοδολογία επεξεργασίας αυτών των αιτήσεων έτσι ώστε η επιλογή να γίνει με τον πιο δίκαιο τρόπο…

H ENHMEΡΩΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Mύλος των Ξωτικών”,σχόλιο για τις θέσεις εργασίας.80 στις 1.200. Η προσέγγιση είναι λάθος από την αρχή.Ποιός είναι ο Εργοδότης?Κατανομή θέρεων?Συνέντευξη?Όλοι όσοι ήρθαμε είχαμε δηλώσει τις επιλογές μας.εφόσον μετά το Face Control οι θέσεις φύγανε,γιατί μας προτίνατε θέσεις καθαριότητας?Αφού απλά καμία θέση δεν θα μας δίνατε.Η δουλειά δεν είναι ντροπή θα μου πείτε αλλά αφήστε μας το δικαίωμα της επιλογής.Πρώην Βοηθός Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.Χωρίς παρεξήγηση, Καλές Γιορτές και Καλή Επιτυχία και στην Φετινή Διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης