"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Πέρασαν από ….κόσκινο τον Δήμαρχο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χαρούμενες φωνές και παιδικές απορίες τόσο, ώστε να είναι αρκούντως σοβαρές και άκρως δηκτικές, πλημμύρισαν το πρωί σήμερα το Δημαρχείο Τρικκαίων. Μαθητές/τριες της Τρίτη τάξης των Εκπαιδευτηρίων Σακκά, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους, κ. Ελευθερία Σακκά, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο.
Στην ολιγόλεπτη συνάντηση στο γραφείο του, οι μαθητές δεν άφησαν σε ησυχία τον κ. Παπαστεργίου! Ερωτήσεις τέθηκαν για τα πάντα: από το κλασικό θέμα που σαφώς απασχολεί τα παιδιά τέτοιας ηλικίας, τον μύλο των ξωτικών και πότε αυτός θα ξεκινήσει να λειτουργεί, μέχρι τους ποδηλατόδρομους, τα πρόστιμα, τους κάδους απορριμμάτων, τις παιδικές χαρές. Ερωτήσεις που συνοδεύτηκαν από την αφοπλιστική, αλλά συνάμα επιτακτική ανάγκη για άμεση απάντηση από τον Δήμαρχο.
Στη συνέχεια οι μαθητές, οι αυριανοί ενεργοί πολίτες, ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου «βίωσαν» για λίγο τον ρόλο του δημοτικού συμβούλου, καθώς νωρίτερα είχαν απευθύνει και ερωτήσεις για τον τρόπο λειτουργίας του Σώματος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAsakka

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης