"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

«Πίσω από τις σελίδες μου» από την Ελένη Τσιρογιάννη-Πράντζου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Eleni tsirogianni

Η αγάπη της Ελένης Τσιρογιάννη Πράντζου για την ποίηση είναι τόσο μεγάλη που δεν σταματά να καταγράφει νοσταλγίες , έρωτες , ελπίδες αντιδρώντας απέναντι στην δυστυχία των καιρών . Πιστεύοντας ότι το μέλλον ανήκει στους οραματιστές και ότι η ευγένεια της ψυχής δεν πρέπει ποτέ να χαθεί , χάνεται η ίδια μέσα στους στίχους της, όπου ονειρεύεται σαν ταξιδιώτης της ελεύθερης ψυχής που είναι και η ίδια γράφει ασταμάτητα.
Έχει εκδώσει την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «Πίσω από τις σελίδες μου» εκδόσεις Λύχνος όπου οι στίχοι μιλούν μέσα από την ψυχή της.
eleni tsirogianni
Η ίδια πιστεύει πως κανένα όνειρο δεν είναι μακρινό , αρκεί να το πιστέψεις και να το κυνηγήσεις. Κυνηγώντας το όνειρο έφτασε στον οικισμό Νεράιδα όπου έγινε αγαπημένος της προορισμός μα έγινε και η πηγή έμπνευσης της.
Όλοι οι στίχοι της έχουν γραφτεί εκεί , στον μικρό της παράδεισο. Οι στίχοι «Νεράιδα» γνωστοί πλέον σε πολλούς μας , μελοποιήθηκαν και έγιναν τραγούδι. Ακολουθούν και άλλοι πολλοί στίχοι οι οποίοι σύντομα θα ακουστούν από γνωστές φωνές .
Τώρα ετοιμάζει την δεύτερη ποιητική της συλλογή μα γράφει παράλληλα και το πρώτο της μυθιστόρημα όπου η πολλά υποσχόμενη, ευαίσθητη ψυχή της Ελένης Τσιρογιάννη Πράντζου έχει ακόμη να μας δώσει αρκετά…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης