"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Παγκόσμια διάκριση για δύο ξενοδοχεία της Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα trivago Awards είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση που παρέχει η trivago στα ξενοδοχεία για όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, και σήμερα ανακοινώθηκαν οι νικητές.
Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν δύο ξενοδοχεία, με έδρα τα Μετέωρα, από την παγκόσμια πλατφόρμα κρατήσεων Trivago.
Σε συγχαρητήριο μήνυμά της η Ένωση Ξενοδόχων ν. Τρικάλων με έδρα τα Μετέωρα αναφέρει ότι “αισθάνεται περήφανη που δύο μέλη της απέσπασαν βραβεία παγκόσμιας απήχησης.
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στους δύο συναδέλφους που έλαβαν τα βραβεία παγκόσμιας απήχησης.
Πιο συγκεκριμένα:

Βραβεία παγκόσμιας απήχησης για δύο ξενοδοχεία των Μετεώρων
1. Το ξενοδοχείο “PYRGOS ADRACHTI HOTEL” , ιδιοκτησίας του  κ.  Αθανασίου Κουτή κατέλαβε την 3η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία «Καλύτερο ξενοδοχείο 3***Αστέρων» της παγκόσμιας πλατφόρμας κρατήσεων TRIVAGO.


2. Το ξενοδοχείο  «DELLAS BOUTIQUE HOTEL» (φωτογραφία κάτω), ιδιοκτησίας του  κ. Αντώνη Ντέλλα κατέλαβε την 8η θέση στην Ελλάδαστην κατηγορία «Καλύτερο ξενοδοχείο 3*** Αστέρων» της παγκόσμιας πλατφόρμας κρατήσεων  TRIVAGO.
Τα συγκεκριμένα βραβεία αποδεικνύουν την μεγάλη προσπάθεια για τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου των συναδέλφων μας στην περιοχή.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης