"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

‘’Παιδεία για όλους’’

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη χρονιά υλοποιήθηκε από το δίκτυο ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ η καμπάνια με σύνθημα ‘’παιδεία για όλους’’ και σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Οι ποσότητες των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν (τσάντες, περισσότερα από χίλια τετράδια, μαρκαδόροι, μολύβια, σχεδιαστικά κ. ά.), καταγράφηκαν, συσκευάζονται σε ομαδικά ή συλλογικά πακέτα και ήδη άρχισαν να προωθούνται μέσω των σχολείων σε μαθητές.

Η παραπάνω δράση έδειξε ότι υπάρχουν στην κοινωνία ανθρώπινες αξίες που εκδηλώνονται όταν δοθεί το έναυσμα μέσα από αντίστοιχες δράσεις.

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους αλληλέγγυους πολίτες που συμβάλλατε στη συγκέντρωση μιας τόσο σημαντικής ποσότητας σχολικών ειδών, τους παιδαγωγούς που συνέβαλαν στη βιωματική διάδραση με τα παιδιά και όλους τους εθελοντές και εθελόντριες που με ενθουσιασμό και απόθεμα ψυχικής δύναμης, εργάστηκαν για την καταγραφή και συσκευασία, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών που επωμίζεται το έργο της προώθησης.

Ελπίζουμε η προσφορά αλληλεγγύης να συμβάλλει, έστω και λίγο, στον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή, θα έχει συνέχεια και θα εκδηλωθεί και στις επόμενες δράσεις του δικτύου.

Οι προσπάθειες μας για συντονισμό με άλλες κινήσεις για την προώθηση μέρους των σχολικών ειδών στην πολύπαθη Γάζα, παρότι αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες, θα συνεχιστούν.

 

Τρίκαλα, 19 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης