"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.9 C
Trikala

Παιδιά του νοσοκομείου παιδιά που σκληρά πολεμάτε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η αναμέτρηση για την ανάδειξη εκπροσώπων των γιατρών και των εργαζομένων του νοσοκομείου στο Δ.Σ. είναι μια μεγάλη, μια επική μονομαχία και ήδη βρίσκονται σε θέση μάχης οι λεγόμενοι “προεδρικοί” με τους “αντιπαρθενικούς”  .

Ο ακτινολόγος γιατρός Σπύρος Περήφανος σφόδρα αντισυριζαίος και αντιπαρθενικός  πήρε το δαχτυλίδι από τον παθολόγο Στέφανο Μυλωνά και  φιλοδοξεί να κόψει πρώτος το νήμα της κούρσας έχοντας ως αντίπαλο τον μετριοπαθή καρδιολόγο γιατρό Βασίλη Λάσχο φίλα προσκείμενο στον διοικητή .

Η «μάχη» προβλέπεται αμφίρροπη και ρόλο σημαντικό θα παίξουν οι ψήφοι των προσκείμενων στη Ν.Δ. γιατρών οι οποίοι κατά καιρούς στηρίζουν τις προσπάθειες του Συριζαίου διοικητή Δημήτρη Παρθένη .

Η “μητέρα των μαχών” αναμένεται στην κάλπη των εργαζομένων όπου η μάχη μέχρις εσχάτων αναμένεται να δοθεί μεταξύ “φιλοπαρθενικών” και “αντιπαρθενικών” Συριζαίων και τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν η φίλα προσκείμενη στον διοικητή Σταυρούλα Κόσυβα με την “αντιπαρθενική”  αγωνίστρια του Σύριζα Ματίνα Κούκια ενώ στις εκλογές συμμετέχει από τη ΔΑΚΕ ο Ηλίας Τσιμπίδας .

Καλή επιτυχία σε όλους .

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευγε σε ολους μας σ αυτη την πολη κ σ αυτο το νοσοκομειο…..και στους βουλευτες κι στον δημαρχο και σε εμας που ζουμε τις οικογενειες μας απ το νοσοκομειο αυτο!!!!Ποιος ειναι αυτος ο Κυριος που επιτρεπουμε να εχει χαρακτηρισει το νοσοκομειο μας ως αντιΠαρθενικο ή οχι???ποτε εμφανιστηκε? απο που???? ποια ειναι η κυρια προσκειμενη σ αυτον που μα οριζει???συναδελφοι εδω και καιρο βλεπουμε κεφαλια σκυμμενα….φοβισμενα…ιχω να μπορουν να πουνε τα οσα συμβαινουν….αν το καλλιεργησουμε αυτο ξανα…ειμαστε ΑΞΙΟΙ της μοιρας μας…..

  2. Εύγε στους Δημοσίους Υπαλλήλους του Νοσοκομείου, που αντί να ασχολούνται με τη δουλειά τους και να τιμούν τα χρήματα που παίρνουν αυτό το δύσκολο καιρό, κάθονται και ασχολούνται πώς δεν θα δουλέψουν, ψάχνοντας να βρουν παρόμοιους συνδικαλιστικά εκπροσώπους που θα τους διευκολύνουν σε αυτό.
    Ξεχνούν οι περισσότεροι από αυτούς ότι μπήκαν στο Νοσοκομείο με τα πράσινα και τα μπλε καφενεία, με τα ΚΕΛΠΝΑ κ.λ.π. και δεν έχουν προσφέρει τίποτα σε αυτό το έρμο το κράτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης