"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Πανελλήνια μουσική διάκριση σπουδάστριας του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 23-28 Μαρτίου 2015 το Δ΄Πανελλήνιο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας και Χορωδίας για νέους Έλληνες Μαέστρους που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου και τη Χορωδία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των προβών επιλέχτηκαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας των μελών της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οκτώ σπουδαστές από το τμήμα Διεύθυνσης Ορχήστρας και δύο σπουδαστές από το τμήμα Διεύθυνσης Χορωδίας οι οποίοι διεύθυναν τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. στην Τεχνόπολη και συστήθηκαν στο κοινό, βιώνοντας μία μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία.

Μεταξύ των νέων φιναλίστ μαέστρων από το τμήμα Διεύθυνσης Ορχήστρας επιλέχθηκε και η Χαρά Βλάχου του Ματθαίου σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων του Tμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Για τη σημαντική αυτή διάκριση το ΔΩΤ συγχαίρει τη μαθήτριά του Χαρά Βλάχου η οποία φοιτά με Υποτροφία στη Σχολή Ανώτερων Θεωρητικών του ΔΤ τμήμα Φούγκας, στην τάξη του κ. Τσιάντα Νικόλαου ( τον Ιούνιο 2015 είναι υποψήφια για το πτυχίο Φούγκας) , και της εύχεται καλές μουσικές σπουδές

Αναφέρουμε επίσης ότι η κ. Βλάχου είναι φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου   Θεσσαλονίκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης