"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Πανελλήνιες λογοτεχνικές επιτυχίες για το 1ο Γυμνάσιο Πύλης

lafarm

Σχετικά άρθρα

enosi logotexnon
Το δεύτερο και τρίτο βραβείο ποίησης κατέκτησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πύλης που συμμετείχαν στον πανελλήνιο – παγκύπριο διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος 2104- 2015 για παιδιά και εφήβους . Τον διαγωνισμό διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και αφορούσε όλα τα Δημοτικά Γυμνάσια και Λύκεια Ελλάδας και Κύπρου . Οι μαθητές της Τρίτης Τάξης του 1ου Γυμνασίου Πύλης Παύλος Μπαλάς και Βησσαρία Δασκάλου απέσπασαν το δεύτερο και τρίτο πανελλήνιο βραβείο ποίησης για το Γυμνάσιο.

vraveia gymanio pilis
Ο Παύλος Μπαλάς πήρε το δεύτερο βραβείο για το ποίημά του « Εμφύλιος» και η Βησσαρία Δασκάλου το τρίτο βραβείο για το ποίημά της « Αιώνια Λήθη».
vraveia gymnaio pilis
Η βράβευση έγινε , σε ειδική τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών για τους βραβευθέντες και διακριθέντες μαθητές στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα . Τον συντονισμό της προσπάθειας των μαθητών είχε ο εκπαιδευτικός Χριστόφορος Τριάντης.
Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλειος Πανάγος συνεχάρησαν τους μαθητές για την επιτυχία τους και θα τους βραβεύσουν σε ειδική τελετή που θα γίνει στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Τέλος , αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν και άλλοι μαθητές του σχολείου οι οποίοι δημιούργησαν έργα πρωτότυπα , με φαντασία και εφηβική ζωντάνια .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης