"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο τη Δευτέρα στην Καρδίτσα από αγρότες και φορείς για άμεση αποζημίωση 100% της καταστροφής του «Ιανού»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτή συνάντηση τοπικών φορέων για την μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε στο νομό Καρδίτσας ο κυκλώνας «Ιανός» και την ανάληψη δυναμικής δράσης, πραγματοποίησαν σήμερα (29/9) αργά το απόγευμα στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς η Ενωτικής Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του Νομού σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Η απόφαση που πάρθηκε μετά από τοποθετήσεις εκπροσώπων συμμετεχόντων φορέων είναι να διοργανωθεί συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 12:30 μ.μ..

Επιπλέον, προτάθηκε να κλείσουν εκείνη την χρονική περίοδο τα μαγαζιά και να προκηρυχθεί στάση εργασίας στους ΟΤΑ και στις Υπηρεσίες προκειμένου να προσέλθει ο κόσμος στην κινητοποίηση.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. κ. Κώστας Τζέλλας, «πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι Καρδιτσιώτες για να σταλεί ηχηρό μήνυμα προς τους κυβερνώντες ότι δεν πρόκειται να μας κοροϊδέψει κανείς»!

Κυρίαρχο αίτημα είναι «η αποζημίωση των πλημμυροπαθών στο 100% των ζημιών που υπέστησαν οι περιουσίες τους χωρίς να ευθύνονται οι ίδιοι, άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης