"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0: Πανάξιος νταμπλούχος ο Δικέφαλος του Βορρά!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν ήταν ένας τελικός που θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό μας για πολύ καιρό λόγω του θεάματος που προσέφεραν οι δύο ομάδες, αλλά είναι ένας τελικός που θα περάσει στην ιστορία για δύο λόγους.

4801048

Ο πρώτος αφορά τον ΠΑΟΚ που κέρδισε για 3η συνεχόμενη χρονιά την ΑΕΚ στον τελικό (και δεύτερη σερί στο σπίτι της) κατακτώντας το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του σε μια απίστευτη χρονιά.

Κι ο δεύτερος ήταν το VAR το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά και χρειάστηκε για να κατακυρωθεί (τυπικά) το γκολ του ΠΑΟΚ στο 45’+1’ και να μη δοθεί το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο 54’…

Κατά τα άλλα στο άδειο ΟΑΚΑ οι «επίσημοι» του ΠΑΟΚ ήταν περισσότεροι από τους επίσημους της ΑΕΚ (που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας) και προκάλεσαν αρκετή ένταση (όπως και αυτοί της ΑΕΚ). Που να ήταν γεμάτο και το γήπεδο…

Ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ πήγε το παιχνίδι στα μέτρα του
Πριν την έναρξη του τελικού εκπλήξεις περιμέναμε από τον Χιμένεθ, αλλά τελικά αυτές ήρθαν από τον Λουτσέσκου, ο οποίος άφησε στον πάγκο τον Ολιβέιρα και τον Λημνιό και έριξε στο βασικό σχήμα τον Κάνιας (που έχει παίξει ελάχιστα μέσα στο 2019 και θεωρείται τελειωμένος) και τον Ζαμπά, ενώ η Ένωση ξεκίνησε με το σχήμα που αναμένονταν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης