"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Παοκ – Βόλος 3-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να κρατηθεί σε σχετικά κοντινή απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας, πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» επικράτησε με 3-1 στην Τούμπα, κόντρα στον αξιόμαχο Βόλο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τη Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη μέσα στη νέα ημερολογιακή χρονιά (δηλαδή το 2021), έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλία 1-1 με ΑΕΛ και ήττα 3-2 από τον Ατρόμητο). Με το τρίποντο αυτό ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 31 βαθμούς, δηλαδή 10 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Από την πλευρά του ο Βόλος έμεινε στους 19 βαθμούς και βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ κάθε άλλο πάρα εύκολα ήρθε για τους γηπεδούχους, καθώς ο Βόλος προηγήθηκε στο σκορ και δημιούργησε αρκετές φάσεις για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, μόλις στο 11′ ο Βόλος άνοιξε το σκορ με τον Κιάκο, που με σουτ μέσα από την περιοχή παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη για το 0-

Χωρίς να είναι καλύτερος, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 29′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σβαμπ και το οποίο παραχώρησε ο Ριένστρα ακουμπώντας την μπάλα με το χέρι σε τακουνάκι του Σφιντέρσκι. Το πέναλτι ελέγχθηκε από το VAR πριν καταλογιστεί οριστικά και εκτελεστεί από τον Αυστριακό μέσο. 

Στην επανάληψη ο Γκαρσία προχώρησε σε αλλαγές (μπήκαν Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί) και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή στο 65′, με κεφαλιά του Ίνγκασον. Το ματς της Τούμπας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε στο 90΄ με το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, που σημείωσε ο Μίκαελ Κρμέντσικ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46′ Βιεϊρίνια), Εσίτι (46′ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (84′ Αουγκούστο), Τζόλης (78′ Μουργκ), Σφιντέρσκι (67′ Κρμέντσικ)

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο (86′ Ντεντάκης), Μήτογλου, Σάντος, Ριένστρα, Κιάκος (68′ Μαρτίνες), Μπαρτόλο, Περέα (63′ Νίνης), Ρενάτο, Δουβίκας.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης