"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με το αυτογκόλ του Δημήτρη Γιαννούλη βρήκε τον τρόπο να σταθεί όρθιος στην καυτή Τούμπα, όπου δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο, να πάρει το τρίποντο και να στείλει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στο +5.

Έτσι ξεκίνησαν το ντέρμπι

Ο Αμπέλ Φερέιρα αποφάσισε και ξεκίνησε το ντέρμπι με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στους δύο προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας. Με τον Πασχαλάκη, αντί Ζίβκοβιτς, κάτω από τα δοκάρια και τον Βιεϊρίνια, αντί του Μάτος, στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Από την άλλη πλευρά ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε μία μικρή έκπληξη, έχοντας τον Ραντζέλοβιτς βασικό στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφήνοντας τον Μασούρα στον πάγκο.

O ΠΑΟΚ αρχισε δυνατά το ντέρμπι παίρνοντας δύναμη και θάρρος από την κατάμεστη Τούμπα, στο 18’ είχε την πρώτη τελική με τον Πέλκα, ενώ ο Ολυμπιακός άρχισε να φαίνεται στο γήπεδο μετά το πρώτο μισό του ημιχρόνου, με το σουτ του Τσιμίκα (24΄) να μην ανησυχεί τον Πασχαλάκη.

Τα πρώτα τριάντα λεπτά πέρασαν δίχως τη μεγάλη φάση και για τις δύο ομάδες. Το τρικ του Φερέιρα με τον Μπίσεσβαρ πολλές φορές να έχει έναν ελεύθερο ρόλο, ανάμεσα στις δύο γραμμές της επίθεσης, δεν έδωσε κάτι στον ΠΑΟΚ, ενώ τα στατικά χτυπήματα ήταν εύκολη υπόθεση για την πολυπρόσωπη άμυνα του Ολυμπιακού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης