"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Παπαστεργίου: ” Θέλουμε κι άλλη 4ετία” έχουμε πολλά να κάνουμε…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην Ραδιοφωνική Λέσχη μίλησε σήμερα ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφερόμενος στην ανάδειξη και αξιοποίηση του τουριστικού περιπτέρου της Ντάπιας, που βρίσκεται στον λόφο του Προφήτη Ηλία. 

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο, όπως αποκάλυψε, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, με στόχο την λειτουργία του ως χώρου αναψυχής, με εστιατόριο που θα προσφέρει στον επισκέπτη παροδοσιακές γεύσεις της περιοχής των Τρικάλων, όπως τα δημοφιλή γαλακτοκομικά, τον μαύρο χοίρο κ.ά., συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάδειξη του τόπου. 

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση προκύπτει από τον προγραμματισμό τόσο του συγκεκριμένου έργου όσο και άλλων στην πόλη, για την υλοποίηση των οποίων απαιτείται μεγάλος χρόνος, περισσότερος, δηλαδή, από τον υπολειπόμενο μέχρι τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2013. 

Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης Παπαστεργίου είτε ηθελημένα είτε όχι, εξέφρασε την επιθυμία του, ταυτοχρόνως, με τους στόχους του. 

“Είναι πολλά αυτά που έχουμε προγραμματίσει, θέλουν κάποια χρόνια να γίνουν. Σίγουρα θέλει μια ακόμα τετραετία δημοτικής αρχής. Τώρα, αν οι τρικαλινοί μας προτιμήσουνε…

Είναι νωρίς βέβαια, το σκεφτόμαστε όμως γιατί έχουμε μια ανοιχτή δουλειά μπροστά μας και πράγματα να κάνουμε. Μόνο φέτος το τεχνικό πρόγραμμα που καταθέτουμε ξεπερνά τα 20 εκ. ευρώ, όσο ήταν συνολικά τα τελευταία πέντε χρόνια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης