"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Καρυώτης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Boυλευτές του ΣΥΡΙΖΑ “έφαγαν” την Διοίκηση του Οπεκεπε-Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον Αποστόλου Μωυσίδης, Αποστολάκης, Καρυώτης

Τις παραιτήσεις ολόκληρης της Διοίκησης του ΟΠΕΚεΠΕ ζήτησε και έλαβε ο Υπαατ Βαγγέλης Αποστόλου. Τα πολλά προβλήματα με τις πληρωμές,τα λάθη,οι καθυστερήσεις,οι αστοχίες στα συνδεδεμένα και φυσικά η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ζητούσαν …εξιλαστήρια θύματα.
Το ρεπορτάζ του Αγροτικού Βήματος ωστόσο λέει ότι ο Μωυσίδης πλήρωσε την στήριξη που παρείχε στους υπηρεσιακούς και την άρνησή του να ακούει αιτήματα βουλςευτών που ούτως ή άλλως έχουν συσσωρεύσει το θυμό των αγροτών που δεν τους ςχουν αφήσει σε χλωρό κλαδί.Οπότε…


Ο ίδιος ο τέως ,πλέον ,Πρέοδρος του Οπεκεπε επιβεβαίωσε την αποχώρηση του με “εσωτερικό” μήνυμα και αναφέρει:

“Σας ενημερώνω ότι από χθες έχω καταθέσει εγγράφως την παραίτησή μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ευαγ. Αποστόλου, κι εντός των προσεχών ημερών αναμένεται ο ορισμός του νέου Προέδρου του Οργανισμού.
Πρώτα απ’όλα και πάνω απ’όλα, νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλαμε στο διάστημα αυτό και μάλιστα μέσα σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που σας γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σας.

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές δημόσια, ο Οργανισμός απαρτίζεται από ικανότατα στελέχη υψηλού επιπέδου προσόντων, τα οποία ασκούν τα καθήκοντά τους με επιτυχία, ζήλο και πολλές φορές αυταπάρνηση.
Θεωρώ ότι υπηρέτησα τον Οργανισμό με συνέπεια και σεβασμό στην αξιοπιστία του και πάντα με γνώμονα την επιτακτική ανάγκη τήρησης της σχετικής Κοινοτικής & Εθνικής Νομοθεσίας, ώστε να διασφαλίζεται στο έπακρον το δημόσιο συμφέρον.
Σας εύχομαι να έχετε υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης