"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Παρεμβάσεις για τον ηλεκτροφωτισμό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ολοι έχουμε αναρωτηθεί, γιατί δεν ανάβουν τα φώτα παραποταμίως, στο ύψος της οδού Κανούτα (απέναντι από τον δημοτικό χώρο στάθμευσης). Και όλοι διερωτώμαστε: μα, κανείς δεν το προσέχει; Μετά από μια απλή έρευνα, έγινε σαφές ότι οι πίνακες ηλεκτρικού ρεύματος, που βρίσκονται στην όχθη, κάθε βράδυ σχεδόν κλείνουν από αγνώστους, επειδή είναι προσβάσιμοι.
Σήμερα το πρωί, κατόπιν εντολής Δημάρχου και κινητοποίησης των υπηρεσιών που εποπτεύει ο Αντιδήμαρχος Αλέκος Πολυμερόπουλος, ηλεκτρολόγοι και σιδηρουργοί του Δήμου έκαναν το απλό: έκλεισαν ουσιαστικά κάθε δυνατότητα πρόσβασης στον συγκεκριμένο πίνακα. Πλέον, τα σοβαρότατα ζητήματα ασφαλείας που ανέκυπταν και αγνοούνταν από τους – πιθανώς – νεαρούς που έκλειναν τους διακόπτες, θα επιλύονται. Αυτό ακριβώς, το ζήτημα της ασφάλειας, αποτέλεσε και έναν από τους λόγους για την παρέμβαση της δημοτικής αρχής.
Ταυτοχρόνως, απευθύνεται έκκληση προς όλους τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, να προσφεύγουν στη δημοτική αρχή και να την ειδοποιούν, όταν διαπιστώνουν προβλήματα με τον ηλεκτροφωτισμό και την εν γένει ασφάλεια όλων. Ειδικά σε πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμους, η δημοτική αρχή επιθυμεί να «χτίσει» μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων.
Διότι, εκτός από τον αναγκαίο φωτισμό σε οδούς όπως η Κανούτα, έχει σημασία η διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών και η μείωση των πιθανοτήτων αύξησης των «αφανών» σημείων στην πόλη, που ευνοούν την παραβατικότητα.
Αρμόδιος για αυτά τα θέματα είναι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Καθημερινότητας κ. ΑΛ. Πολυμερόπουλος και η υπηρεσία στο αμαξοστάσιο (2431076611)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης