"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Παρθένης : ανεπαρκείς επιστημονικά πατριδοκάπηλοι που λυμαίνονται το κρατικό χρήμα για προσωπικό τους πλουτισμό- χάλασα πολλές δουλειές ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην τρίχρονη θητεία μου σαν διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων , έδωσα την ψυχή μου σεβόμενος τον όρκο που έδωσα για όλους τους πολίτες.


Οι επιλογές των διοικητικών αποφάσεων ήταν συμβατες με όλους τους κανόνες του “Health management” . Τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για τα πόστα ευθύνης σε καμμία περίπτωση δεν πέρασαν μέσα από κομματικά κριτήρια .

Γι αυτό άλλωστε μια σειρά προϊσταμένων και διευθυντών ανήκαν σε διαφορετικό πολιτικό χώρο από αυτόν στον οποίο ανήκω!!!


Όσοι θέλουν αν έχουν επιχειρήματα να βγουν δημόσια να το πουν..Τώρα σε ο,τι αφορά τον αέρα που αναπνέουν… έχω να πω το εξής …να κυτταξουν όσο είναι ακόμη -και είναι ελαχιστος- ο χρόνος να προετοιμαστούν, για τη διαχείριση της υγειονομικής καταιγίδας που έρχεται από τον COVID-19 Να φτιάξουν Θαλάμους αρνητικής πίεσης, να προσθέσουν κρεβάτια ΜΕΘ, να στελεχώσουν περαιτέρω με υγειονομικό προσωπικό (γιατρούς/νοσηλευτές) το ΓΝΤ για να έχουν τουλάχιστον ήσυχη την ψυχή τους ότι πράξαν τα δέοντα .


Τέλος αρνιεμαι να αποδεχτώ ως τιμητές της διοικητικής μου θητείας άτομα που για το ποιον τους αρκεί κανείς να ρωτήσει τους περίοικους του Ψυχαργως για τα έργα και τις ημέρες τους, όπως επίσης ανεπαρκείς επιστημονικά πατριδοκαπηλους που λυμαίνονται το κρατικό χρήμα για προσωπικό τους πλουτισμό .


Τους θυμίζω πως το διοικητικό έργο της θητείας μου συμπυκνώνεται στα ακόλουθα 30% αύξηση ιατρονοσηλευτικου έργου, 50% αύξηση χειρουργείων, 20% μείωση του κόστους.


Πιθανώς για ορισμένους αυτά είναι κινέζικα για τους αξιόλογους όμως δεξιούς κι αριστερούς αγαπημένους φιλους είναι η αλήθεια . Για τον εσμο της δεξιάς κι “αριστερής” διαπλοκής…είναι κατακριτεα.


Σε ότι με αφορά είναι τιμή μου το χαμόγελο και η αναγνώριση από τους συμπολίτες που συναντώ όταν περπατώ στους δρόμους της αγαπημένης μας πόλης. Βρίσκομαι σε ένα καθεστώς διωγμού…δεν πειράζει…το ήξερα…βλεπετε..χάλασα πολλές δουλειές.

[από το διαδίκτυο]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης