"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Περί άλλων τυρβάζουν στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με τις πίτες και τις χοροεσπερίδες είναι απασχολημένη η κυβερνώσα παράταξη στο νομό Τρικάλων, με τα στελέχη της να μονοπωλούν ουσιαστικά το publicity και το life style των κοσμικών sites.


Βέβαια όταν τελειώσουν όλα αυτά, έπεται συνέχεια με τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΟΔΕ το Μάιο, με τη τοπική κοινωνία ήδη έστω και πρόωρα, για άλλη μια φορά να ζει στιγμές απείρου κάλλους.


Στην αντίπερα όχθη του πολιτικού σκηνικού, δίνουν και παίρνουν οι διεργασίες, για τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε σοσιαλιστικό κόμμα που θα ηγηθεί της κεντροαριστεράς παράταξης, με τα στελέχη της κομματικής οργάνωσης στα Τρίκαλα, να δείχνουν με τις εκάστοτε δηλώσεις τους, το άγχος που τους διακατέχει για την ευόδωση του πολιτικού εγχειρήματος.


Ο φόβος εκλογικού αιφνιδιασμού από το πρωθυπουργό είναι υπαρκτός και η αξιωματική αντιπολίτευση, δείχνει πολιτικά ανέτοιμη.


Μ αυτά κι άλλα πολλά, ουδείς ασχολείται με τα μείζονα ζητήματα του τόπου. 


Ο κίνδυνος να μείνει ο νομός για πολλά χρόνια ακόμη, χωρίς σημαντικά έργα υποδομής είναι υπαρκτός. 


Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα, την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας, τους πέντε κυκλικούς κόμβους και το δρόμο Τρίκαλα-Πύλη η εφησυχάζουν με τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της κυβέρνησης, για το φράγμα της Μεσοχώρας και τον Ε-65.

Κ.Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σας μειδίασαν* όλους εσάς που πιστέψατε ότι υπήρχε(και υπάρχει ακόμα)κάποιος …Σύριζα. όστις ήτο κυβέρνηση και τώρα είναι …αξιωματική αντιπολίτευση.Μην βιάζεστε να πείτε διάφορα.Πάτε στην λαϊκή αγορά, στα μανάβικα,στην Ασκληπιού και αναφωνήστε:παιδιά είναι κανένας Σύριζα εδώ;Θετικά θα απαντήσουν,εάν είναι παρόντες φυσικά,ο Μπάτζιος,ο Νταούλας,ο Μουργελάς,οι διατελέσαντες βουλευτές και πιθανόν άλλα 27 άτομα.Υπενθυμίζω ότι, στις καλές εποχές εάν στους ίδιους χώρους φώναζες “κανένας ΠΑΣΟΚ εδώ;”θα σηκωνόταν πάνω από τους μισούς,διότι υπήρχε…ΠΑΣΟΚ ,αληθώς.Όσοι πιστεύουν και είδαν ότι,ένα κόμμα του 3,5% έγινε 35% ξαφνικά και κατάφερε να κυβερνήσει έστω και με 145 βουλευτές στα κρίσιμα, μέχρι να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών και μετά παρέδωσε αμαχητί την εξουσία ,αυτοί οι ίδιοι, είδαν και το δεύτερο αεροπλάνο να πέφτει επάνω στον (δίδυμο) πύργο και να “καταπίνεται”από αυτόν ολόκληρο,εν αντιθέσει με τον φυσικό νόμο του Newton!!!(Δεν πιστεύω να τον κατήργησε και αυτόν το ΠΑΣΟΚ,όπως τον …υπερσυντέλικο χρόνο!!!Αυτό με πληροφόρησαν κάποτε και έμεινα χωρίς …μαλλί).
    Διά τον συντάκτη φιλικώς:περί άλλα είναι το σωστό.
    *Μας το έλεγε συνεχώς καθηγητής φιλο-λογίας στην Δ’ Γυμνασίου και μου κόλλησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης