"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Περιμένοντας τον κ. ΤΣΊΠΡΑ….

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Τελικά, μ αυτή την απίθανη κυβέρνηση,τα έχουμε δει όλα….
Απίθανα ψέμματα προεκλογικά,μεγάλες “κυβιστησεις και κωλοτούμπες”, μετεκλογικά….Ίσως ο μόνος τομέας, που η χώρα μας διεκδικεί …. παγκόσμια πρωτιά …..Μπροστά σ αυτές τις… πιρουέτες , ξεχάσαμε τη συμπαθέστατη Ρουμάνα πρωταθλήτρια Νάντια ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ….
Αυτοί εδώ που μας κυβερνούν,την ξεπέρασαν….. Στρογγυλοκαθησαν στην εξουσία, γοητευτηκαν απ αυτήν τόσο πολύ, ώστε να ξεχάσουν από που ξεκίνησαν,τι υποσχέθηκαν στους πολίτες και γιατί ψηφίστηκαν…..Ζουν στον κόσμο τους και στον “μύθο τους”…. Προφανής, οσο και απραγματοποιητος στόχος τους , η μακροημέρευση στην γλυκειά εξουσία . 
Έχουν δώσει εντολή στους υπουργούς τους ,να περιδιαβαινουν την Ελληνική περιφέρεια και να “τάζουν” …. δρόμους,αεροδρόμια,λιμάνια…. Όσοι πιστέψουν…..Κι έχει ο Θεός….
Στην περιοχή μας υποσχέθηκαν τη λειτουργία του φράγματος Μεσοχώρας…..Ενός φράγματος ολοκληρωμένου,που οι άνθρωποι του κυβερνώντος- κυρίως – κόμματος ,εμπόδιζαν δυναμικά και νομικά,την εμφραξη του…. Χωρίς όμως να ανακοινώσουν τι θα απογίνουν οι κάτοικοι της περιοχής,που θα γίνει ο νέος οικισμός,με ποιες τιμές θα αποζημιωθούν οι κατακλυζομενοι…. 
Παράλληλα ,ανακοίνωσαν την κατασκευή των φραγμάτων Πύλης και Νεοχωριτη,ως και του γειτονικού φράγματος Μουζακιου. 
Για τα φραγματα Πύλης και Νεοχωριτη,υπάρχουν προχωρημένες μελέτες επί Νομαρχίας μου ,αλλά η κατασκευή τους δεν προχώρησε από την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου,το 2010.
Τώρα ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος κ.ΦΑΜΕΛΛΟΣ ,τα εξήγγειλε ΌΛΑ. Χωρίς όμως να ανακοινώσει πηγή χρηματοδότησης, χρονοδιάγραμμα και φορέα υλοποίησης…..Όλα στον αέρα….. Αλλά με πολλούς ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ….Πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς , παρατρεχάμενους……..
Εγκαταλείπουν το έργο της μερικής εκτροπής του άνω ρου του Αχελώου,ενος στρατηγικού έργου για το Θεσσαλικό κάμπο,για το οποίο ξοδεύτηκαν πάνω από 500 (πεντακόσια)εκατομμύρια ΕΥΡΏ,απ το υστέρημα του Ελληνικού λαού. 
Θα εξαγγειλουν πάλι την αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος ,που δεν παραδόθηκε ούτε το μεσαίο τμήμα του (το…ψαχνο…)…
Αρκεί να αλλάξει το κλίμα ….Να ανακοπεί,έστω και λίγο, η πολιτική κατηφόρα του κυβερνώντος ετερόκλητου συνασπισμού….Για να έχει αφήγημα ο κ. ΤΣΊΠΡΑΣ , αύριο στη Λάρισα ….
Φυσικά δεν θα πει τίποτα για τη φορολογική αφαίμαξη των Ελλήνων….
Δεν θα πει τίποτα για τις περικοπές των συντάξεων….
Δεν θα πει τίποτα για το κόψιμο του ΕΚΆΣ , των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων….
Δεν θα πει τίποτα για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργουσαν….Ενω τώρα τον βρίσκουν ΔΊΚΑΙΟ ΦΟΡΟ….
Ετοιμάζονται να δώσουν κοινωνικό μέρισμα, στο τέλος του έτους… Αφού έχουν στεγνώσει οικονομικά τους δυστυχείς συνταξιούχους, τους δίνουν και ….αντιδωρο…. ΧΩΡΊΣ ΤΣΊΠΑ……
Και ΚΆΠΟΙΟΙ απ τους πολλούς που θα προστρέξουν, με ή χωρίς” κλαρίνα και βιολια”,να του υπενθυμίσουν ό,τι με πρόσφατη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού κ.ΤΣΙΡΩΝΗ ,ο Νομός ΤΡΙΚΆΛΩΝ στην ουσία ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ κατά της ΝΙΤΡΟΡΥΠΑΝΣΗΣ. Τη στιγμή που οι αγρότες έκαναν τους προγραμματισμους τους ,νοίκιασαν χωράφια,χρεώθηκαν κ.λ.π.
Τέλος ,ας θυμίσουν στον Κ.ΤΣΙΠΡΑ,ότι το ΨΕΜΜΑ έχει κοντά ποδάρια…..Και ότι ΜΙΑ του ΚΛΕΦΤΗ,ΔΎΟ του ΚΛΈΦΤΗ,ΤΡΕΙΣ και…..

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σε ενοχλεί πάρα πολύ κ. Ηλία, ο Τσίπρας. Α΄ καταλάβαμε.. θέλεις εσύ να γαντζωθείς στην καρέκλα αυτή! Για αυτό τρελαίνεσαι έτσι? Άλλωστε ΄΄επί νομαρχίας σου΄΄ , όπως συνηθίζεις να λες, σου άρεσε η ΄΄καρέκλα΄΄ και δεν θέλεις να την βλέπεις σε άλλους! Άλλωστε θα έχεις και τη δυνατότητα έτσι,να ΄΄βοηθάς΄΄ και τα παιδιά σου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης