"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Περιοδείες Δημ. Παπαστεργίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κυρίαρχο το Βαλτινό και την πάρα πολύ μεγάλη συγκέντρωση, όλα τα άλλα γειτονικά χωριά Δενδροχώρι, Εξάλοφος και Ματσουκέικα, στηρίζουν αναφανδόν τον Δημήτρη Παπαστεργίου. Ο οποίος περιοδεύει σε όλα τα χωριά του Δήμου, μιλά με τους κατοίκους και συζητά αναλυτικά όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
Το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η νίκη από τα δυτικά του Δήμου μας έρχεται ως αποτέλεσμα των δεκάδων έργων σε ολόκληρη την περιοχή. Εργα που, όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, είναι το αποτέλεσμα μίας και μόνης σκέψης: είμαστε όλοι ίσοι, λύνουμε προβλήματα, προχωρούμε για να διευκολύνουμε τη ζωή κάθε πολίτη. Η ανάπτυξη δεν έρχεται μόνο αν προωθούμε προγράμματα, αλλά και αν η καθημερινή μας ζωή είναι πιο εύκολη. Και αυτά τα προβλήματα λύθηκαν ή βρίσκονται σε δρόμο επίλυσης, για πολλά και βασικά θέματα: από την ύδρευση και τις αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πλημμύρες, μέχρι τις ανακατασκευές στα σχολεία, τις συντηρήσεις σε δημοτικά κτήρια, τις ανακαινίσεις, τις παιδικές χαρές, τη μέριμνα για όλα τα σχολεία (με κορωνίδα το όμορφο συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου της περιοχής),  τον καθαρισμό σε υδατορέματα, τη φροντίδα για κοιμητήρια, την ανακαίνιση των αθλητικών χώρων… μακρύς ο κατάλογος των έργων που πηγάζουν από έναν Δήμο πρότυπο, σύγχρονο, ισχυρό, δυναμικό, δίπλα στον κάθε πολίτη. Δίπλα στον πολίτη που βλέπει, ότι τα Τρίκαλα ακούγονται για καλό σκοπό, τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, σε όλες τις συγκεντρώσεις και στα 4 χωριά.
Και επανέλαβε, ότι η προβολή έγινε σχεδόν δωρεάν, ότι ο Δήμος είναι πρωταγωνιστής και ότι τα αναπτυξιακά έργα έχουν αντίκτυπο σε κάθε δημότη.
Επανέλαβε, όμως, και τα όσα συμβαίνουν με τους συνδυασμού: υπάρχουν συνδυασμοί με πρόγραμμα, υπάρχουν και συνδυασμοί που ακόμη και τώρα, όχι μόνο ήρθαν για να κάνουν ζημιά, αλλά δεν έχουν καταθέσει ούτε μία πρόταση για τα χωριά και τον Δήμο μας…
Ζήτησε, λοιπόν εν μέσω χειροκροτημάτων, τη δύναμη για τη δύναμη των πολιτών. Τη δύναμη στα ικανά και έμπειρα στελέχη του πιο αξιόμαχου συνδυασμού, της «Επανεκκίνησης», για να πάμε τα Τρίκαλα μπροστά, για να πάμε τα χωριά μας μπροστά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης