"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Πλούσιες δράσεις και ανανεωμένη αισθητική, στον νέο Μύλο των Ξωτικών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τις μαγικές του πόρτες ανοίγει και φέτος ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την τουριστική κίνηση του προορισμού.

Στις 29 Νοεμβρίου εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος λειτουργίας, με νέες θεματικές ενότητες, πλούσιες δράσεις και ανανεωμένη αισθητική, προσφέροντας στο κοινό έναν νέο Μύλο των Ξωτικών.

Για την περίοδο 2019-2020, η Χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα θα μεταφερθεί και στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, με τη δημιουργία 2 μεγάλων πύργων επί της οδού Ασκληπιού και 4 έως 6 οικίσκων στην κεντρική πλατεία, τα οποία θα διατεθούν, με την συνεργασία του εμπορικού συλλόγου, σε Τρικαλινούς επιχειρηματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις ευχάριστες δραστηριότητες στα θεματικά Βασίλεια του πάρκου, λαμβάνουν χώρα καθημερινά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μουσικής, θεάτρου, ταχυδακτυλουργίας, καθώς και άλλα ψυχαγωγικά θεάματα και δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Επιπροσθέτως, η περιοχή των Τρικάλων προσφέρει ευκαιρίες γνωριμίας των παιδιών με την ιστορία της αγροτικής κληρονομιάς στο Μουσείο Βιομηχανικής και Αγροτικής Κληρονομιάς, καθώς και με τη φύση, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων.

Εκτιμώντας τα περυσινά θετικά αποτελέσματα από την προώθηση στο Αττικό Μετρό και τη λειτουργία των νέων έργων οδοποιίας που φέρνουν τα Τρίκαλα σε απόσταση μονοήμερης εκδρομής, ο Δήμος Τρικκαίων και οι διοργανωτές προβαίνουν σε ισχυρή επένδυση στην προώθηση του πάρκου στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η προστιθέμενη αξία του εγχειρήματος αναμένεται να έχει μεγάλα οφέλη για την περιοχή όσον αφορά στην επισκεψιμότητα και την ενίσχυση τοπικής οικονομίας.

Ο δείκτης των αυξήσεων των κρατήσεων στα ξενοδοχεία, προσδίδει την αισιοδοξία ότι η επισκεψιμότητα θα αγγίξει και ίσως ξεπεράσει τα περυσινά επίπεδα.

Τέλος, ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ, ενώ τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων, ο χώρος θα ανοίγει τις πόρτες του στις 9:30 το πρωί.

tornosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης