"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Ποδηλατικός αγώνας βουνού στα Μετέωρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Καλαμπάκας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την υποστήριξη της «Cyclinghellas», διοργανώνει στην γραφική περιοχή των Μετεώρων για 1η χρονιά τον Ποδηλατικό αγώνα MTB με Πανελλήνια συμμετοχή με την ονομασία “1st Meteora MTB race 2016 ”. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαΐου.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή με Διεθνής συμμετοχές.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00πμ από το γήπεδο Καστρακίου Καλαμπάκας και διαγράφοντας μια διαδρομή 32 χλμ., αφού διέλθει διαδοχικά μέσα από συνεχή μονοπάτια θα ολοκληρωθεί τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης.
Ο αγώνας βουνού στα Μετέωρα θα καθιερωθεί ως θεσμός , με όλα τα πιθανά τουριστικά και όχι μόνο οφέλη για την περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης