"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ποιοι παίζουν…. για υποψήφιοι δήμαρχοι στον Νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να βρίσκονται ακόμα μακριά, καθώς αναμένονται την άνοιξη του  2019, ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία για τις υποψηφιότητες ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα δοθούν τα παραδοσιακά «χρίσματα».
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 
Εκπεφρασμένη η πρόθεση του Δημήτρη Παπαστεργίου να διεκδικήσει για μια ακόμη αυτοδιοικητική περίοδο τον δήμο Τρικκαίων .
Από την παράταξη του πρώην δημάρχου Χρήστου Λάππα δεν φαίνεται κανένας ακόμη να διεκδικεί το “δαχτυλίδι” .
Απών από την προσεχή εκλογική αναμέτρηση ο Δημήτρης Παπαθανασίου του «Φυσάει Κόντρα” [ το δήλωσε από την επομένη των προηγούμενων εκλογών ] ενώ από τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Γιωργος Καϊκης αν θα είναι ή όχι είναι υπόθεση του ΚΚΕ .
Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Σύριζα και στην αυτοδιοικητική του επιλογή ενώ μετρούν «εχθρούς …και φίλους ” ο Γιώργος Οικονόμου και ο Δημήτρης Οικονόμου .
Δεν έχουν εκφραστεί ακόμη ο Δημήτρης Χατζηγάκης και ο Γιώργος Μητσιούλης . 
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ 
Ο νυν δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος απεσύρθη λόγω κωλύματος ο  προϊστάμενος της α/θμιας εκπαίδευσης Χρήστος Μπουλούμπασης . Τελευταία ακούγεται για μια ακόμη φορά το όνομα του γιατρού Γιάννη Σακελαρίου . 
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ
Φουλάρει τις μηχανές … ο νυν δήμαρχος Κώστας Μαράβας για μια νέα δημαρχιακή περίοδο ενώ τη φιλοδοξία του εξέφρασε και ο γνωστός γιατρός Θόδωρος Χήρας .
Άγνωστο τι θα πράξει ο πρώην δήμαρχος Κώστας Κουφογάζος . Στάση αναμονής για τους πρώην δημάρχους Νίκο Τόλια και Νίκο Παλαντζά . 
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 
Ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης δείχνει την ξεκάθαρη επιθυμία του να είναι και πάλι υποψήφιος και να διεκδικήσει  τον δήμο Καλαμπάκας ενώ επίσημα μέχρι τώρα εξέφρασε τη φιλοδοξία του ο προϊστάμενος δικαστικού της εφορίας Τρικάλων Θοδωρής Αλέκος . Άγνωστες οι προθέσεις του πρώην δημάρχου Δημήτρη Σακελαρίου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης