Κυρίες και κύριοι, ιδού ο μάγος του πλανήτη «Γεύση». Εντοπίσαμε τη φυσιογνωμία, το μαγειρικό ύφος, τα δυνατά σημεία και τα πιάτα-φετίχ της πιο συναρπαστικής προσωπικότητας της Υψηλής Κουζίνας. Ο Νίκος Κατσιούλας , ο σεφ του Καλαμαρά , της Ελάτης , του Ασπροπόταμου , της Θεσσαλίας , της Ελλάδας όλης.
Τέλος !!!
Όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με τη γαστρονομία, σίγουρα θα έχουν ακουστά τον Νικόλα , έναν τόσο πρωτοποριακό σεφ που ανέβασε στα ύψη την Τρικαλινή κουζίνα .