"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Πολιτικές Ψαλμωδίες : Η δεξιά πορεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Περίεργα πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Σε μια συγκυρία που οι πολίτες λόγω των μνημονίων γυρνάνε τις πλάτες στα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα της Μεταπολίτευσης και είναι δύσκολο πιά να στηθούν πολιτικές οργανώσεις βάσης λόγω μη προσέλευσης μελών, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων ακούγεται ότι απορρίπτει την πρόταση για στήσιμο πολιτικών οργανώσεων βάσης του κόμματος στους δύο μεγαλύτερους Οργανισμούς του Νομού, που αριθμούν κοντά  στους 700 εργαζόμενους έκαστος, στο Νοσοκομείο Τρικάλων και στο Δήμο Τρικκαίων.

Και εάν υποθέσουμε, στην απίθανη περίπτωση, ότι ο λόγος είναι να μην κομματικοποιούνται οι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι και να αφεθούν απερίσπαστοι στα εργασιακά τους καθήκοντα, τότε να το δεχθούμε.

Εάν όμως ο λόγος, όπως ακούγεται, είναι να μην απολέσει την ισχύ του ο κυρίαρχος μηχανισμός της Ν.Ε. Τρικάλων, όπου κατά βάση κυριαρχούν συγγενείς και «κολλητοί», τότε κάτι δεν πάει καλά στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό, εάν προσμετρήσει κανείς τις όχι και τόσο άριστες σχέσεις των Βουλευτών Τρικάλων του κόμματος μεταξύ τους, τις κατά καιρούς περίεργες «δεξιόστροφες» δηλώσεις «παραγόντων» της Ν.Ε. του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για υποστήριξη του νυν Δημάρχου Τρικκαίων, ο οποίος σημειωτέον τάσσεται κατά της δημοκρατικής και άδολης απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την άψογη συνεργασία του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων με το «παλιό» ανέγγιχτο σύστημα εξουσίας του Νοσοκομείου, αλλά και το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό οι παράγοντες της Ν.Ε. αποθάρρυναν το τότε Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει στοιχεία για τα ακίνητα που εκμεταλλεύεται ο Δήμος Τρικκαίων, αντιλαμβάνεται κανείς ότι στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων όντως κάτι δεν πάει καλά και ότι δεν είναι τυχαία η Δεξιά ηγεμονία στο Νομό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης