"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Πολιτικός τουρισμός στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εκδρομούλα στα όμορφα Τρίκαλα μετά της εντυπωσιακής μοντέλας συζύγου του, έκανε ο παλιός άσσος του ποδοσφαίρου και νυν ευρωβουλευτής Θ.Ζαγοράκης, μετά τη τόση διαφήμιση που έχει πέσει πανελληνίως.

Βέβαια για άλλη μια φορά εγένετο μείζων πολιτικό γεγονός για τη πόλη και φυσικά της απρόσμενης ευκαιρίας για προβολή, εκμεταλλεύτηκαν δεόντως οι συνήθεις σεσημασμένοι θαμώνες των τοπικών sites, δημοσιεύοντας πληθώρα φωτογραφιών με τον εκπρόσωπο της κατά άλλα σοβαρής Ελλάδας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συνάντηση Παπαστεργίου – Ζαγοράκη στα Τρίκαλα

Άλλωστε από αμνημονεύτων ετών είναι γνωστό ότι το κόμμα και η γραμματεία οργανωτικού, επιβάλλει σε όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη, να “γράφουν” κάποιες επισκέψεις σε κομματικές οργανώσεις ανά την επικράτεια μέσα στο χρόνο για να τονώσουν το ηθικό των στελεχών και των μελών του κόμματος.

Πάρα πολλοί λοιπόν από αυτούς, επιλέγουν τις εκάστοτε τουριστικές τους εξορμήσεις να τις βαφτίζουν πολιτικές, επισκεπτόμενοι ταυτόχρονα τον οικείο Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη και κομματικές οργανώσεις, βγάζοντας έτσι την σχετική υποχρέωση, ενώ δεν λείπουν οι περιπτώσεις που καταθέτουν ακόμη και τα τιμολόγια με τα έξοδα τους, στα λογιστήρια του κτιρίου της οδού Πειραιώς.

Κων.Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης