"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Που είσαι νιότη που ΄λεγες πως θα γινόμουν άλλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mάλλον χωρίζουν τα “τσανάκια” τους στον τοπικό Σύριζα όπου η κινητικότητα των στελεχών του τους τελευταίους μήνες δεν έχει προηγούμενο . 

Την 1η Νοεμβρίου λοιπόν συγκαλείται η Γενική Συνέλευση της Oργάνωσης Μελών της πόλης των Τρικάλων του Συριζα  όπου καλείται να αποφασίσει , σύμφωνα με την εισήγηση ,  να διασπαστεί η Οργάνωση στα δύο , για τον αστικό ιστό της πόλης και να δημιουργηθούν άλλες τρεις οργανώσεις στην Περιφέρεια του Δήμου Τρικκαίων .
 Μέχρι εδώ όλα καλά , αλλά όμως αυτο που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό είναι πιος είναι ο λόγος αυτής της αναδιοργάνωσης.
Όπως επικαλούνται στελέχη του Συριζα είναι επιτακτική η ανάγκη καλύτερης οργάνωσης διαφόρων δράσεων , αλλά αυτό δεν πείθει τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ …
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό μεταξύ στελεχών του Συριζα υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος και θέλουν να χωρίσουν διάφορες ζώνες επιρροής ψηφοφόρων , με λίγα λόγια , για να μη “πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο” .
Έτσι λοιπόν στην “α΄ζώνη”… συμμετέχουν Δριτσέλη , Σιμορέλης , Νταούλας , Ευαγγελόπουλος κ.α  , ενώ στη “β’ζώνη” …Παπαδόπουλος , Χονδρός , Κομπόλια , Παπαθανασίου , Καπέλας κ.α.
Και εδώ είναι που ταιριάζει απόλυτα το “που είσαι νιότη που ΄λεγες πως θα γινόμουν άλλος” .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης