"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Πού είσαι ΝΑΤΟ που δειχνες πως θα γινόμουν άλλος

lafarm

Σχετικά άρθρα

H μηχανή των θηριωδών γεωστρατηγικών καπιταλιστικών συμφερόντων δούλεψε στο φουλ για τον εκλεκτό της, Αλέξη Τσίπρα.

Ο πόλεμος του νατοϊκού αλόγου -για να παραφράσω τη μετονομασία του αγάλματος του σκοπιανού Μεγαλέξανδρου σε πολεμιστή του αλόγου (;)-, Αλέξης ο μικρός (νεαρός) ο μέγας (κατά ΝΑΤΟ ,ΕΕ, κλπ) θα διεκδικήσει δικαιωματικά και το Νόμπελ της Ειρήνης καθώς είναι πιο προβλέψιμος μαζί με το Ζάγεφ, απ’ ό,τι το πυρηνικό δίδυμο Τραμπ- Κιμ.

Άλλωστε ο ίδιος στο διάγγελμά του είπε ότι η Ελλάδα αποκτά πάλι ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια, κάτι σα σεφ που ξέρει τα συστατικά της διαβόητης εδώ και εκατό χρόνια insalata Macedonia, και μας άφησε να ψάχνουμε πότε ήταν η προηγούμενη φορά που τον είχε.

Γεγονός είναι ότι πανηγύρισαν όλοι οι έχθροι των βαλκανικών λαών, από τους Γερμανούς του ναζιστικού σχεδίου για μετατροπή της βαλκανικής σε πίσω λαχανόκηπο της ενωμένης υπό το ράιχ Ευρώπης, ως το ΝΑΤΟ των βομβαρδισμών, που εφάρμοσε ακριβώς αυτό το σχέδιο.

Δηλαδή βομβάρδισε, κατακρεούργησε σε εθνοκαθαρμένα προτεκτοράτα τη Γιουγκοσλαβία και τώρα την ξαναενώνει, ως τάχα μου δήθεν δυτική βαλκανική, με μαζική προώθηση της στις κάλπες της ΕΕ ως leverage (αντιστάθμισμα) του BREXIT. Άλλωστε τι Βόρεια Μακεδονία, τι Βόρεια Ιρλανδία!…

Μια υπενθύμιση στο μεγάλο πρωταγωνιστή της αντιλαϊκής καρικατούρας – ταινίας που κατάφερε να δαμάσει το Βουκεφάλα, κατά δήλωση του, Μπούλη!

Ο Μιλόσεβιτς όταν δέχτηκε τη νατοϊκή συμφωνία, με διεθνείς φανφάρες, του Ντέιτον, έγινε μέχρι και εξώφυλλο στο TIME, ως μέγας δημοκράτης των Βαλκανίων.

Αλλά άμα σου τάξουν τόσα όσα χρειάζεσαι για να γράψεις την ιστορία τους και πεις το μεγάλο Ναι, λίγο παρακάτω παραμονεύει μια συμφωνία τύπου Ραμπουγέ και οι επαίνοι γίνονται κατηγορίες και κατάρες.

Όποιος δε, πιστέψει ότι τότε η εποχή και η περιοχή είχαν αίμα, ενώ τώρα συνανάπτυξη, πλανάται πλάνην οικτρά, όταν και μούσα και πίεση και οργή και αγάπη είναι τ’ αφεντικά του ΝΑΤΟ.

Λιάνα Κανέλλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης