"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Προβολή 3d ταινίας στον δημοτικό κινηματογράφο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια διαφορετική εμπειρία θα έχουν από σήμερα μέχρι και την Κυριακή οι Θεατές του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου. Οι προβολές στον Δημοτικό μας Κινηματόγραφο πραγματοποιούνται με τα νέα μηχανήματα: ψηφιακής κινηματογραφικής μηχανής, ψηφιακού ήχου, οθόνης, και σύστημα 3D με γυαλιά. Ο εξοπλισμός δίνει την δυνατότητα για ακόμη καλύτερη θέαση των ταινιών και της κινηματογραφικής εμπειρίας και απόλαυσης, με τα υψηλής τεχνολογίας ψηφιακά μηχανήματα.

Έτσι η ταινία στα ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί σε 3D με ειδικά γυαλιά ενεργειακού τύπου.

Η Κινηματογραφικά και πολιτισμικά ταξίδια στον πανέμορφο χώρο το Μύλου συνεχίζονται με νέα διάσταση…

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Από Δευτέρα 1- Κυριακή 7/9

(εκτός Σαββάτου 6/8)

στον Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο,

στο Μύλο Ματσόπουλου

θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.45 η ταινία

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Τιμές εισιτηρίων: Γεν. είσοδος 5 €.

φοιτητικό-μαθητικό- ανέργων- πολυτέκνων 4 €.

http://cine-mylos.blogspot.com

facebook/Δημοτικος Κινηματογραφος Τρικαλων

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ113

Σκηνοθεσία:ΝΤΑΓΚ ΛΙΜΑΝ

Ηθοποιοί:ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΜΠΙΛ ΠΑΞΤΟΝ, ΕΜΙΛΙ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΠΙΒΕΝ

Η επική δράση της ταινίας “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ’’ εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά…και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι (Έμιλι Μπλαντ). Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε επανάληψη τους φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στην εξέλιξη της μάχης.

Κριτικές

Τρισδιάστατη sci fi περιπέτεια που προσπαθεί –και ως ένα σημείο τα καταφέρνει– να πρωτοτυπήσει σεναριακά, ….Συνδυάζοντας θέαμα και σασπένς, ο Νταγκ Λάιμαν («Χωρίς Ταυτότητα», «Mr & Mrs Smith») δεν αρνείται τις παραχωρήσεις στη χολιγουντιανή ευκολία, τις οποίες διανθίζει τουλάχιστον με χιούμορ και την ελάχιστη δυνατή μελοδραματική σοβαροφάνεια. Κάποιες πονηρές ιδέες αποδεικνύονται περιττές, μερικές σεκάνς δράσης είναι διεκπεραιωμένες χωρίς έμπνευση, το τελικό αποτέλεσμα καταφέρνει πάντως να ορθοποδήσει κινηματογραφικά, δικαιώνει το star power του Τομ Κρουζ….(Αθηνόραμα)

“…μια εξαιρετικά ντεκουπαρισμένη και εφευρετικά μονταρισμένη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, σαν λούπα που εξελίσσεται σε χρονικά σημεία που κλιμακώνονται ως την τελική σύγκρουση. Τα déjà vu, του θεατή και του ήρωα αποφεύγονται έξυπνα και με τέχνη και, παρότι δεν πρόκειται για την πλέον πρωτότυπη ταινία του είδους, το Στα Όρια του Αύριο κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον με σκληρό χιούμορ που σπάει την πολλή «στρατίλα» και τον Τομ Κρουζ, μετά τα πεζά Τζακ Ρίτσερ και Oblivion, επιτέλους σε φόρμα, καθώς επιστρατεύει τα δύο καλύτερα στοιχεία του: το απατεωνίστικο χαμόγελό του και τον αδάμαστο ηρωισμό του. (Lifo)

H ταινία ισορροπεί διαρκώς σε ένα τεντωμένο σχοινί και σε κρατά σε εγρήγορση καθόλη τη διάρκειά της L.A. Weekly

Σκηνές δράσεις που σε χτυπάνε κατευθείαν στο κεφάλι! USA Today

Μέσα σε έναν καταιγισμό από sequels και remakes το “Στα όρια του αύριο” είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστεAssociated Press

Ένα έξυπνα δημιουργημένο και ακριβές sci-fi θρίλερ Variety

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης