"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Προς κινητοποιήσεις αμέσως μετά τις εκλογές οι αγρότες

lafarm

Σχετικά άρθρα

agrotes-panthessalikh-syskepsh

Να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εκλογές την προετοιμασία των αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στα νέα αντιαγροτικά μέτρα που περιλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο και στη νέα ΚΑΠ της ΕΕ, αποφάσισαν οι αγρότες της Θεσσαλίας, σε πανθεσσαλική σύσκεψη που οργάνωσαν το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτέμβρη, στον Παλαμά Καρδίτσας οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των τεσσάρων νομών.

Οι νέες κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς αναμένεται να συντονιστούν σε πανελλαδικό επίπεδο με πρωτοβουλίες που θα πάρει στα μέσα Οκτώβρη, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων.

Στη σύσκεψη εκφράστηκε έντονα η αγανάκτηση των αγροτών για τη νέα επίθεση που δέχονται στο εισόδημά τους μέσω της βαριάς φορολογίας και των άλλων αντιαγροτικών μέτρων και η οποία θα τους οδηγήσει με γοργούς ρυθμούς στη χρεοκοπία και στο ολοκληρωτικό ξεκλήρισμα.

Τονίστηκε, επίσης, η ανάγκη αυτή η αγανάκτηση να εκφραστεί και με τη μεγάλη συμμετοχή στις αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά και με την ψήφο τους στις εκλογές, με την οποία θα πρέπει να σταλεί το μήνυμα ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να αποδεχτούν τα αντιαγροτικά μέτρα.

Ταυτόχρονα, να διαμηνύσουν και μέσα από την κάλπη ότι δεν πρόκειται να ξεγελαστούν από τις ψεύτικες και απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις για «ισοδύναμα» μέτρα, που δίνουν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, προκειμένου να υποκλέψουν την ψήφο των αγροτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης