"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Προς τον συμπαθή πρωθυπουργό της Ελλάδος , κ. Τσίπρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

gkimtsas

Γράφει ο Χρήστος Γκίμτσας : Μέρες που είναι ελπίζω να θυμάσαι, η αν δεν θυμάσαι τουλάχιστον θα διάβασες για την Χιλή και για τον πρόεδρό της , σύντροφο Αλιέντε. Πρώτα την στραγγάλισαν οικονομικά, μετά έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους και μετά τα τανκς.

Και εδώ το ίδιο κάνουν. Πρώτα στραγγαλίζουν οικονομικά την φτωχή πλην όμως τίμια και υπερήφανη Ελλάδα. Μετά θα δεις τα ποσοστά σου να κατρακυλάνε και στο τέλος τον λαό να μετακινείται από το « ωσαννά» στο «σταύρωσον αυτόν».

Όχι, στην περίπτωσή σου δεν θα βγουν άρματα στους δρόμους. Την βρώμικη δουλειά την αφήνουν στην νεοσταλινική παρέα σου , στους μεταλλαγμένους και δήθεν μετανοιωμένους σοσιαλιστικούς αλιγάτορες που τους άφησες να σε αγκαλιάσουν επικίνδυνα και σε μερικά life style tsolia από Κοζάνη μεριά προερχόμενα. Τώρα σου την «πέσανε» και τα δημαρχάκια και όλα τα πάσης φύσεως τρωκτικά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δηλαδή οι άνθρωποι – υποκριτές της μεγαλύτερης νεοελληνικής αμαρτίας.

Μόνη οδός για σένα και για εμάς η εντιμότητα των νοικοκυραίων των πατριωτών και των παραγωγικών ανθρώπων που πιστεύουν σε μία τίμια σοσιαλδημοκρατία και που καμία σχέση δεν έχουν με πολιτικά λαμόγια και σε «επαναστάτες» που έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους καμουφλαρισμένες λαϊκές δημοκρατίες.
Τόλμησε το και κερδισμένος θα βγεις.
Eφημερίδα ΔΙΑΛΟΓΟΣ
Τρίκαλα 22.4.2015

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης