"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Προς όλους τους απανταχού Αβδελλιώτες!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Αβδελλιωτών “Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ” κατόπιν συνεχούς επικοινωνίας και συνεργασίας με την Κοινότητα της Αβδέλλας και με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Γρεβενών αφού έλαβαν υπόψιν τις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στη μετάδοση του Κορονοϊού στην Ελλάδα ,τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας ,τις υποδείξεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αλλά και τις παραινέσεις της Πολιτείας για αποφυγή πάσης φύσεως εκδηλώσεων που επιφέρουν συνωστισμό , αποφάσισαν την ακύρωση του συνόλου των πλούσιων προγραμματισμένων πολιτιστικών δρώμενων αλλά και των παραδοσιακών εθίμων που θα λάμβαναν χώρα στην Αβδέλλα μας κατά το δωδεκαήμερο 5-16 Αυγούστου 2020 στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΜΑΝΑΚΙΑ 2020.

Δεν σας κρύβουμε ότι ,η επί τούτου συνεδρίαση υπήρξε αρκετά δύσκολη και λυπηρή, πάραυτα η απόφαση σύσσωμου του Δ.Σ του Συλλόγου πάρθηκε ομοφώνως στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την προστασία του πληθυσμού από τη διάδοση του Κορονοϊού.

Προτεραιότητα του Συλλόγου μας, αποτελεί το ύψιστο αγαθό της ζωής, που είναι η Υγεία των συγχωριανών μας και των οικείων αυτών, αποδεικνύοντας περίτρανα το αίσθημα ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου αλλά και της υπευθυνότητας και ευαισθησίας που τον διακρίνει.

Ελπίζοντας ότι η περιπέτεια αυτή θα αποτελέσει τάχιστα παρελθόν σας καλούμε να επιδείξετε τη δέουσα προσοχή, προτάσσοντας τη ατομική σας ευθύνη έτσι ώστε να γιορτάσουμε, δυστυχώς πρωτόγνωρα και υπό ένα άλλο πρίσμα εφέτος ,την γιορτή της Μεγαλόχαρης Παναγίας μας.

Είναι γόνιμο να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας έτσι ώστε να επέλθει η κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν. Ευχόμαστε σε όλους τους Αβδελλιώτες, όπου και αν ευρίσκονται , Χρόνια Πολλά, καλή Παναγιά με σύνεση, ψυχική δύναμη, υπομονή και αλληλεγγύη.

Με σεβασμό

Το Δ.Σ του Συλλόγου Αβδελλιωτών΄΄Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ΄΄

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης