"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Προσβλητική συμπεριφορά Μπέου εναντίον δημοσιογράφου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απίθανες καταστάσεις για άνθρωπο που εξελέγη Δήμαρχος και τον οποίο ψήφισαν χιλιάδες Βολιώτες…  Οπως αναφέρει το thessalianews.gr:
Στο μη περαιτέρω βρίσκονται οι σχέσεις της δημοσιογραφικής κοινότητας του Βόλου με τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο. Το επόμενο στάδιο ίσως να είναι οι χειροδικίες… (από ποιον όμως; Μήπως από τον «πρώτο πολίτη» της πόλης;).

Ο δήμαρχος, παρά την επίσημη αποδοκιμασία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς για την επίθεση με απρεπείς χαρακτηρισμούς εναντίον της δημοσιογράφου του Άστρα TV Ειρήνης Θεοδωροπούλου, συνέχισε απτόητος τις ρατσιστικές ειρωνείες εναντίον της ίδιας. Σε συνέχεια των δηλώσεών του, με τις οποίες την είχε αποκαλέσει …νάνο, ζητώντας από το κανάλι την επόμενη φορά να στείλει ρεπόρτερ…μετρίου αναστήματος, χθες συνέχισε τις απρέπειες εναντίον της. Την ώρα που οι συντάκτες ετοιμάζονταν να φύγουν από την συνέντευξη τύπου του δημάρχου, ο Μπέος έβαλε στο τραπέζι ένα κουτί με… δωδεκάποντες κόκκινες γόβες και τις δώρισε στην δημοσιογράφο προφανώς για να…ψηλώσει!

Μάλιστα ακούστηκε να ζητάει να μην τον παρεξηγήσουν…

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το thessalianews:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης