"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Προφυλακιστέος ο 52χρονος που σκότωσε την 44χρονη γυναίκα του στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εσαγγελέα κρίθηκε σήμερα ο 52χρονος, που το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την 44χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Μεγαλοχώρι και ενώ στο σπίτι βρισκόταν το 4χρονο παιδί τους και το 3χρονο εγγόνι τους.

Ο 52χρονος την περασμένη Τρίτη, είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία να απολογηθεί, οπότε σήμερα, μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι προχώρησε στο έγκλημα εν βρασμώ ψυχής, αναλύοντας σε Ανακριτή και Εισαγγελέα τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Να θυμίσουμε ότι, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο 52χρονος σκότωσε την 44χρονη με πολλαπλές μαχαιριές, μέσα στο σπίτι τους και ενώ βρισκόταν στον ίδιο χώρο το 4χρονο παιδί τους και το 3χρονο εγγόνι τους. Στη συνέχεια, έφυγε από το σπίτι και πήγε στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου από όπου τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να ομολογήσει το έγκλημα. Τα μικρά παιδιά ήταν που ειδοποίησαν τους γείτονες, εμφανώς σοκαρισμένα για ό,τι είχε συμβεί. Την αστυνομία ειδοποίησαν και οι γείτονες.

Η 44χρονη είχε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν στην Αστυνομία βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό σε βάρος της από τον 52χρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σκότωσε το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το μεσημέρι της επόμενης ημέρας επρόκειτο να εκδικαστούν στη 1 τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το θύμα, ζητώντας την απομάκρυνσή του από το σπίτι και περιοριστικά μέτρα.

Οι γείτονες λένε ότι συχνά στο παρελθόν βοηθούσαν την 44χρονη όταν ζητούσε βοήθεια ακόμη και για να γλιτώσει τη ζωή της. Χαρακτηριστικά τονίζουν ότι πριν καιρό είχε κρυφτεί σε γειτονικό σπίτι διότι ο 52χρονος την κυνηγούσε για να την πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Η ίδια είχε καταθέσει δύο μηνύσεις σε βάρος του στο παρελθόν, πάντα για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά.

Σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων ήταν μόνο συγγενείς του καθ’ ομολογία δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρικάλων, έως ότου οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης