"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Προϋποθέσεις εγγραφής στον σύνδεσμο προπονητών Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου μας , το οποίο είναι πλήρως εναρμονισμένο με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου( ΠΕΠΠ) σκοπός ίδρυσης του συνδέσμου είναι:

α) Η προαγωγή, ανάπτυξη και διάδοση της προπονητικής τέχνης του αθλήματος του ποδοσφαίρου που επιτυγχάνεται και μέσω της συμμετοχής στην ΠΕΠΠ και της συνεργασίας της με τους φορείς της ΕΠΟ.

β) Η τεχνική κατάρτιση των μελών του και η επαγγελματική υποβοήθηση αυτών που επιτυγχάνεται και μέσω της συμμετοχής στην ΠΕΠΠ.

γ) Η θεσμική κατοχύρωση του επαγγέλματος σε όλα τα επίπεδα με πράξεις που θα κρίνει εκάστοτε η Εκτελεστική Επιτροπή(Ε.Ε.) σε συνεργασία με την Ε.Ε. της ΠΕΠΠ ή προώθηση λύσεων θεμάτων του επαγγέλματος και κάθε σχετικό με τα παραπάνω σκοπό.

δ) Η κοινωνική ανύψωση, η προαγωγή και η παρακολούθηση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων του κλάδου, καθώς και η ενιαία προσπάθεια επίλυσης τους και μέσω της συμμετοχής της ΠΕΠΠ.

ε) Η αρωγή σε κάθε αθλητική, φιλανθρωπική και πολιτιστική εκδήλωση. Μέλη –Προϋποθέσεις Ο αριθμός των μελών του συνδέσμου είναι απεριόριστος.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν ημεδαποί ενήλικες, οι οποίοι είναι:

α) οι διπλωματούχοι των σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

β) οι διπλωματούχοι των σχολών προπονητών ποδοσφαίρου της Γ.Γ.Α.-Ε.Π.Ο., όπως καθορίζεται στις διατάξεις της σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA και της ειδικής συμφωνίας μεταξύ ΕΠΟ – UEFA (Επιτροπής GIRA).

γ) οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) των Ελληνικών Πανεπιστημίων, με κύρια ειδικότητα το άθλημα του ποδοσφαίρου, που έχουν την ειδική αναγνώριση ισοτιμίας, από την Ε.Π.Ο.

δ) οι κάτοχοι διπλώματος αναγνωρισμένων σχολών προπονητών των χωρών του εξωτερικού, όπως ισχύουν και προβλέπουν οι διατάξεις του πρωτοκόλλου σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA.

Για την εγγραφή μέλους απαιτείται προσωπική αίτηση του ενδιαφερόμενου. Για προπονητές που υπήρξαν μέλη άλλου αναγνωρισμένου συνδέσμου, απαιτείται βεβαίωση του προηγούμενου συνδέσμου, ότι έχουν εξοφληθεί στο ακέραιο οι οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Μέλη του συνδέσμου μπορούν να γίνουν μόνιμοι κάτοικοι του Nομού Τρικάλων ή όμορων νομών εφόσον σε αυτούς δεν λειτουργεί αναγνωρισμένος σύνδεσμος προπονητών, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.)

Διευκρινίζεται ότι όπου στο παρόν μνημονεύεται η λέξη προπονητής, εννοείται και προπονήτρια. Όποιος πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις εγγραφής μέλους και επιθυμεί να εγγραφεί στον σύνδεσμο μπορεί να επικοινωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ψύχος Βίκτωρ 6974928969

Γουργούλιας Κωνσταντίνος 6978313383

Ο Πρόεδρος ΨΥΧΟΣ Βίκτωρ

Ο Γεν. Γραμματέας ΛΟΥΛΕΣ Γεώργιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης