"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Πρόστιμο Δημάρχου στον αντιδήμαρχο Φόρη Ρόμπο για το κάπνισμα σε κλειστό χώρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πρόστιμο στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Φόρη Ρόμπο, ο οποίος εντοπίστηκε να καπνίζει σε κλειστό χώρο,  παραδέχθηκε πως επέβαλλε ο  Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6:
«Προφανώς και ο νόμος ισχύει για όλους και πολύ περισσότερο ισχύει για τους αντιδημάρχους. Μπορεί τον Φόρη να τον αγαπώ ιδιαίτερα και να τον θεωρώ ικανότατο, αλλά αυτό που έκανε ήταν μεγάλο ατόπημα.
Είχα όντως πει ότι αν βρεθεί δικός μου αντιδήμαρχος να καπνίζει, θα τον παραιτήσω. Μιλούσαμε για μέσα στο Δημαρχείο όμως, όχι γενικώς. Αν και δεν είναι λιγότερο…βαρύ το ότι αναγκάστηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 600 ευρώ του  καταστηματάρχη, όπως και το δικό του των 50 ως καπνιστή. Έπρεπε να το είχε σκεφτεί νωρίτερα.
Αυτό που προσπαθούμε είναι να περάσουμε μια πολιτική που θα είναι προς όφελος της πόλης και της υγείας μας. Εξάλλου το ποσό του προστίμου πάει στην εφορία και όχι στο ταμείο του Δήμου. Συνεχίζουμε τους ελέγχους και όσο πάμε προς το Μύλο των Ξωτικών θα τους εντατικοποιήσουμε, θα κάνουμε ότι προβλέπει ο νόμος.
Οι καταστηματάρχες γκρινιάζουν ότι πάμε στοχοποιημένα προς αυτούς, όμως πάμε γιατί έχουμε καταγγελίες από τους δημότες, οι οποίοι διεκδικούνε τα δικαιώματα τους. Το 90% των περιπτώσεων που γράψαμε είναι μετά από καταγγελίες πολιτών, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα,δήμαρχε, είναι το κάπνισμα; Είχες αναφέρει κάτι για ασφαλτόστρωση στην Στρατηγού Σαράφη. Τί έγινε,γυρίσανε νωρίτερα οι εκδρομείς του Αυγούστου και δεν προλάβατε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης