"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Πρώτο γκολ και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άφησαν πολλές ευκαιρίες να πάνε χαμένες, αλλά αυτή τη φορά έφυγαν από το γήπεδο και με την ικανοποίηση του αποτελέσματος. Τα Τρίκαλα έκαναν διπλό… σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στο Αίγιο πέτυχαν το πρώτο τους γκολ (Bέρτζος 19′), το οποίο τους ήταν αρκετό και για την πρώτη τους νίκη με 1-0 επί του Παναιγιάλειου.

Πρώτο γκολ και πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΑΟΤ
Οι παίκτες του Αντωνίου μπήκαν δυνατά, πήραν αυτό που ήθελαν και στη συνέχεια άντεξαν στην πίεση των «μελανόλευκων» που έψαξαν περισσότερο, όπως ήταν φυσικό, το γκολ, χωρίς, όμως, την τεράστια ευκαιρία.
Μάλιστα, έμειναν και με 10 παίκτες στο 80ο λεπτό, με τον Αρναρέλλη να δέχεται αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, την ώρα που οι Τρικαλινοί κέρδιζαν με τη σειρά τους χρόνο με μικροκαθυστερήσεις και προσπαθώντας να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις.
Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Γιώργο Παπανικολάου (Κορινθίας) και Παναγιώτη Κορτέση (Αθηνών), ενώ τέταρτος ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Αν. Αττικής).
Κίτρινες: 55′ Γαβριηλίδης, 57′ Σκαρτσίλας, 76′ Στίκας, 46′, 80′ Αρναρέλλης – 21′ Ντίνας, 39′ Κοτσώνης
Κόκκινη: 80′ Αρναρέλλης (2η κίτρινη)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Σμίλτος, Στίκας, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης (54′ Κριστέτο), Μπρους (79′ Γκούφας), Αρναρέλλης, Σκαρτσίλας, Γεωργακόπουλος (58′ Σταματής).
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Κοτσώνης, Βέρτζος, Πάνος, Γκόλιας, Τσιάρας (62′ λ.τ. Τεγούσης), Ανδρεόπουλος, Ντίνας (87′ Γιαννίτσης), Τόμιτς (68′ Τσίπρας), Μπουντόπουλος, Καπός.
(*) φωτογραφία από goaltrikala.gr

a-sports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης