"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Π.Ε Τρικάλων : αντιπλημμυρικά έργα στην Τοπική Κοινότητα Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση έγιναν δεκτές από τους πολίτες, κατοίκους και επαγγελματίες γεωργούς και εκτροφείς, οι εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης που πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων  στην ευρύτερη περιοχή της Τοπικής Κοινότητας  Ζάρκου  του Δήμου Φαρκαδόνας.

 Ο  Πρόεδρος κ. Γιάννης Βούλγαρης είχε  μεταφέρει  την αγωνία των αγροτοκτηνοτρόφων  στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. ΧρήστοΜιχαλάκη   ο οποίος και έδωσε την εντολή για τον καθαρισμό των χωμάτινων αποστραγγιστικών τάφρων (καναλιών) συνολικού μήκους  5.000 μέτρων, που εξασφαλίζουν την ομαλή απορροή των υδάτων  και προστατεύουν τις καλλιέργειες από ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα.

Με  τη χρήση των  κατάλληλων μηχανικών  μέσων   απομακρύνθηκαν από τα κανάλια φερτά υλικά και αυτοφυής  βλάστηση  που μεταφέρονται από τις περιοχές Γριζάνου, Αχλαδοχωρίου και Φαρκαδόνας   με τελικό αποδέκτη τον Πηνειό ποταμό.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, συνοδεία του Προέδρου της  Τ.Κ. Ζάρκου  κ. Γιάννη Βούλγαρη, επιθεωρώντας τις εργασίες  που πραγματοποιούνται δήλωσε:

«Φροντίζουμε να προλαμβάνουμε πιθανές δυσάρεστες συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Βούλγαρηπροχωράμε στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής  πραγματοποιώντας τις κατάλληλες εργασίες. Όπως, επανειλημμένα, έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός   για μας αποτελεί δέσμευση η προστασία  των πολιτών και της περιουσίας τους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης