"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ραγδαίες και απρόβλεπτες, οι πολιτικές εξελίξεις στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις ημέρες στη πολιτική είναι πολλές, έλεγε κάποτε ένας Νέστωρας του κοινοβουλίου, εννοώντας βέβαια ότι στο δημόσιο βίο, ισχύει απόλυτα η γνωστή ρήση του Ηράκλειτου ” τα πάντα ρει” και οποιαδήποτε πρόβλεψη για το τι μέλλει γενέσθαι είναι παρακινδυνευμένη αν όχι αδύνατη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ρευστότητα του Τρικαλινού πολιτικού και αυτοδιοικητικού σκηνικού, αφού μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Τρικκαίων, αναδείχτηκε πρόεδρος στη ΚΕΔΕ, αναδιατάσσοντας ουσιαστικά τους συσχετισμούς στη τοπική ΝΔ και ο μοναδικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σάκης Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι θα αποσυρθεί από τη πολιτική, δημιουργώντας νέα δεδομένα στη κεντροαριστερά. 

Το μεταναστευτικό και η αναπόφευκτη πολιτική φθορά που ενδεχομένως θα υποστούν οι κυβερνητικοί βουλευτές και τα εμπλεκόμενα αυτοδιοικητικά πρόσωπα, ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές εξελίξεις.

Επίσης δεν είναι απίθανο, στο πιθανολογούμενο ανασχηματισμό περί τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, να αξιοποιηθεί και η νεοεκλεγείσα βουλευτής κ Κατερίνα Παπακώστα, δεδομένης της πρόθεσης του πρωθυπουργού όπως δήλωσε προ ημερών(21 Ιανουαρίου), να αυξηθεί η συμμετοχή γυναικών στο κυβερνητικό σχήμα.

Κων.Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης