"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ρώσοι Μητροπολίτες στα Μετέωρα για την ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού ’

lafarm

Σχετικά άρθρα

Meteora
Η “Invest In Meteora”, επενδυτική εταιρεία και η “Meteora Thrones Tour On Time”, τουριστική εταιρεία με έδρα την Καλαμπάκα , με ιδιαίτερη τιμή σας ενημερώνουν για τη συμβολή και συμμετοχή στην επίσημη επίσκεψη γκρουπ Ρώσων Ιεραρχών , που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από τις 06 έως 12 Φεβρουαρίου 2015 στα πλαίσια ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού.
Με την πρωτοβουλία και την οικονομική κάλυψη των αεροπορικών εισιτηρίων από το γραφείο του ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ , την οικονομική κάλυψη των μετακινήσεων και της αντίστοιχης φιλοξενίας στα Μετέωρα από την “Invest In Meteora” και “Meteora Thrones Tour On Time” και σε συνεργασία με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και το Συνοδικό γραφείο προσκυνημάτων περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδας , διοργανώνεται αποστολή ομάδας Ρώσων θρησκευτικών επισήμων από τις κυριότερες Ρωσικές Μητροπόλεις.
Με την παρέμβαση της “Invest In Meteora” και την υποστήριξη της “Meteora Thrones Tour On Time” εξασφαλίστηκε η ένταξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και των Ιερών Μονών των Μετεώρων στο επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, που αρχικά δεν προβλεπόταν.
Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου θα υπάρξει η ευκαιρία φιλοξενίας των κυριότερων εκπροσώπων της Ρωσικής Θρησκευτικής ηγεσίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας , του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη χώρα μας θα υπάρχει η συνεχής κάλυψη του ρωσικού θρησκευτικού τηλεοπτικού καναλιού και η παράλληλη προβολή της σε Ελλάδα και Ρωσία.
Η αποστολή αποτελείται από τους :

LISCHUK TIMOFEY ADAMOVISH Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Orenburg και Saraktash δεσπότης
Valentin
NEMTSOV NIKOLAY FEDOROVICH Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Perm και Tobolosk δεσπότης Mefodiy
SHUSHMARCHENKO IVAN PETROVICH Ηγούμενος Nikodim – Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας
LITOVKA ANDREY ANATOLIEVICH Πρωτοπρεσβύτερος Andrey Γραμματέας του Δεσπότη Mefodiy
LISHCHENIUK NIKOLAY TV SOYUZ correspondent – Δημοσιογράφος -οπερατέρ
KUZNETSOV GEORGIY VASILIEVICH Συνοδός των Μητροπολιτών – μέλος της Ελληνορωσικής Ένωσης και συνεργασίας
Και συνοδεία του εκπρόσωπου του Συνοδικού Γραφείου κ. Πετρέα
Ο προσκυνηματικός και γενικότερα ο θρησκευτικός τουρισμός είναι από τις πιο σημαντικές και δυναμικές μορφές ειδικού τουρισμού και πολύ μεγάλη πηγή εισερχόμενων τουριστών που μπορεί να έρθουν στην χώρα μας και να στηρίξουν τις τοπικές οικονομίες και κοινωνίες και να δώσουν στην Ελλάδα μια ακόμα ισχυρή εικόνα. Την εικόνα μιας χώρας που έχει τεράστιο θρησκευτικό και πολιτιστικό πλούτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης