"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Σήμερα 22 κρούσματα και στην Ασκληπιού χαμός – Η κατάσταση έχει ξεφύγει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Βάσω Κάκλα : Σήμερα στα Τρίκαλα ανακοινωθηκαν 22 νέα κρούσματα. Σημερα στα Τρίκαλα γινόταν ένας χαμός.Η Ασκληπιού με τα καφέ γεμάτα κόσμο τον έναν πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες βέβαια(καφές γαρ και κουβέντα).Η πλατεία Δεσποτικού στην ίδια κατάσταση.Τα παιδάκια να παιζουν όλα μαζί( χωρίς μάσκες βέβαια} και οι γονείς να πίνουν τον καφέ τους ανέμελα στα παρακείμενα καφέ.

Καμια τήρηση των αποστάσεων,καμία προφυλαξη. Ολες οι ηλικίες έξω μέσα στην πολυκοσμία σαν τον παλιό καλό καιρό!1000 μαθητές περίπου είναι σε καραντίνα και τα σχολεία τους έχουν κλείσει.

Σημερα βέβαια όλοι έξω.Οι μάσκες και οι προφυλάξεις τηρούνται μόνο στα σχολεία. Σε καμια δεκαριά μέρες που είναι βέβαιο πως θα μετράμε καμιά ογδονταρια κρούσματα και θα μπούμε στο κόκκινο, όλοι θα σκουζουν( έτσι το λένε στα Τρίκαλα) για τα μαγαζιά που θα κλείνουν,τις δουλειές που χανονται.

Και μέσα σ’ αυτούς οι επικινδυνοτεροι που μιλάνε για έναν απλό ιό σαν όλους τους άλλους, που δε χρειαζεται κανένα μέτρο προφύλαξης.Δε ξέρω πως μπορεί να τη βγαλουμε καθαροί.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει,δυστυχως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης