"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σε λειτουργία το συμβουλευτικό γραφείο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ στο Ε.Κ. Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρχισε πριν από λίγες ημέρες, η λειτουργία του συμβουλευτικού γραφείο του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους Τρικαλινούς εργαζόμενους να ενημερωθούν για μια σειρά από εργασιακά θέματα, όπως το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, υπάρχει ενδιαφέρον, κυρίως για τις αλλαγές που υφίστανται σε συνταξιοδοτικό επίπεδο, σημειώνοντας ότι η σύσταση του γραφείου είναι πολύ σημαντική για τους εργαζόμενους και θα βοηθήσει στο να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα.

Να σημειωθεί ότι μέσα σε τρεις μέρες από την ημέρα που θα υποβάλλουν το αίτημα τους, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, ο αριθμός των ανέργων μέχρι και τις αρχές του Οκτωβρίου άγγιζε τους 12.239, ενώ σε αυτούς δεν συνυπολογίζονται, οι μη εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία στο δήμο Τρικκαίων ο αριθμός των ανέργων ανέρχεται σε 8.801, στο δήμο Καλαμπάκας σε 1.950, στο δήμο Πύλης σε 805 και στο δήμο Φαρκαδόνας σε 683 άτομα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης