"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Σημαντική η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία στο 7ο Γυμνάσιο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

aimodosia
Μεγάλη η συμμετοχή στη στην εκστρατεία εθελοντικής αιμοδοσίας και καταγραφής ως δότες του μυελού των οστών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Τρικάλων. Η πρωτοβουλία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς προσήλθαν εθελοντές, , οι οποίοι ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος του σχολείου. Η προσέλευση αυτή δείχνει ότι υπάρχει ανταπόκριση στο αίτημα για ανθρώπινη συμμετοχή, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι κανείς εθελοντής δεν ενεργεί για την αναγνώριση και τις περγαμηνές αλλά οδηγείται από αυτό που η ψυχή του λέει πως είναι σωστό.
aimodosia
Η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Άννα Μπέλτσιου, εκ μέρους όλων, ευχαριστεί και δημοσίως προσωπικά όλους τους αιμοδότες και εθελοντές δότες μυελού για την προσφορά τους, αφού η προσέλευση τους ήταν πραγματικά συγκινητική. Επίσης, ο Σύλλογος ευχαριστεί την Διευθύντρια και το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άριστη συνεργασία.
Και σημειώνουν τα μέλη του ΔΣ διά της προέδρου σε μήνυμά τους: «”Ευχαριστώ” οφείλουμε και σε κείνους που ήρθαν αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά. Η συμμετοχή όλων σας αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ανιδιοτελώς προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και μάλιστα κάτι πολύτιμο που δεν αγοράζεται , όπως είναι το αίμα. Ελπίζουμε η πράξη αυτή σήμερα να βρει πολλούς μιμητές και να ενθαρρύνει και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης