"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Σημαντική κρατική θέση για τον Θανάση Ζαχαρόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

zaxaropoulos

Μπορεί τα Τρίκαλα να μην διαθέτουν υπουργικά χαρτοφυλάκια στην παρούσα κυβέρνηση, αλλά κάτι τσιμπολογάνε στον κρατικό μηχανισμό.

Μετά τον Γιάννη Καρυώτη που επελέγη για αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος, Συριζαίος εσοδείας ΔΗΜΑΡ, τοποθετείται σε μια αρκετά αξιοπρόσεκτη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αναλαμβάνει πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού, το οποίο ανήκει στο υπουργείο Εργασίας και διαθέτει χοντρή προίκα σε αρμοδιότητες και κονδύλια.

Πάρτε μια γεύση: Επισιτιστική βοήθεια, Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, Διαρθρωτική προσαρμογή επιχειρήσεων, Διάγνωση αναγκών εργασίας, Κοινωνική Οικονομία. Όλα αυτά συνοδεύονται και από Κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ που τροφοδοτούν μικρομεσαίες, κυρίως, επιχειρήσεις.

Το εν λόγω Ινστιτούτο διαθέτει γραφεία σε όλη την  Ελλάδα (στη Λάρισα για τη Θεσσαλία) και αποτελεί έναν, ελάχιστα προβεβλημένο, αλλά ουσιαστικό βραχίονα του υπουργείου Εργασίας.

Τον Θανάση Ζαχαρόπουλο θα εγκαταστήσει με κάθε επισημότητα, την προσεχή Παρασκευή, ο προϊστάμενος υπουργός του Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ευχές για δύναμη και επιτυχία.

Κ.Τ.

H ENHMEΡΩΣΗ

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, Ρε γλέντια. . Από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο έφυγε καταγέλοντας, νάτος στην δημοκρατική αριστερα στης οποίας τα ψηφοδέλτια ήταν πολλαπλά υποψήφιος . Και αφού εκεί δεν φτούρησε δόστου κωλοτούμπα πάλι ως γνήσιος homous glipsimatikous και επιστροφή παλι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια, έπαψε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι αυτό που καποτε κατάγγελνε;
    Τελικά το καλύτερο αντίδοτο σε κάθε νόσο ακόμα στην αφραγκία και τεμπελιά ειναι το σάλιο.Αξιος, να τον χαιρόμαστε
    Αλήθεια, τα περί αξιοκρατιας , διαφάνειας, επαγγελματικών ικανοτήτων και δημόσιων διαγωνισμών που διαφήμιζε το κυβερνητικό κόμμα προεκλογικά τι έγιναν;
    Τελικά ο Πανούσης έχει δίκαιο οτι οι δήθεν αριστεροί διορίζουν τον εαυτό τους στο δημόσιο χωρις ντροπή.
    Υ.Γ. Αλήθεια ρε Θαναση δεν δημοσιευεις τα “προσοντα” σου για να δούμε τις αξιοσύνες σου για τις οποίες “προτιμήθηκες” , έτσι για να μην σε αδικούμε!

    ο

    δημόχωρις ντ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης